Zanger George Michael ontslagen uit ziekenhuis. Update: Zanger spreekt pers toe + filmpje.


Eerder kon je al lezen dat zanger George Michael vermoedelijk met Kerst thuis zou zijn. Dat nieuws werd gisteren waarheid toen hij werd uitslagen uit het Weens ziekenhuis waar hij sinds vorige maand verbleef.

Begin deze maand kwam het nieuws dat de zanger niet langer kritiek was. Eind november werd hij opgenomen in het ziekenhuis wegens een Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS). Dit is en ernstige longziekte die de toevoer van zuurstof in het bloed bemoeilijkt.

Maar gelukkig voor familie, vrienden en fans is Michael nu uit het ziekenhuis ontslagen en kan hij Kerst thuis in Londen vieren met zijn (nieuwe) vriend Fadi Fawaz. De zanger moest tijdens zijn ziekteperiode verschillende concerten afzeggen. De gevreesde stemproblemen zouden niet optreden.

Update: George Michael spreekt pers toe:

Deze avond heeft George Michael zijn fans hoogstpersoonlijk via de pers gerustgesteld. met een sjaal Ún zonnebril gaf de 48-jarige zanger wat meer uitleg over de hardnekkige longontsteking, die hem in een Weens ziekenhuis deden belanden.

De zanger begon met een Twitter waarin hij schreef: "hoi allemaal, jullie favoriete homo is weer thuis. Ik ben heel zwak maar ik voel me geweldig'". Daarna stond hij de pers de woord voor de poort van zijn eigen huis in Highgate, en toonde hij zwakjes. Hij bedankte het verplegend personeel en sprak zich erg positief uit over de artsen en noemde het Oostenrijkse ziekenhuis de beste plek waar hij behandeld kon worden.

Over de ziekte zei de zanger dat hij af te rekenen kreeg met een bijzonder zware vorm van longontsteking en dat ze hem eigenlijk drie weken land in leven hebben moeten houden. Maar dat hij niet alles wil prijs geven uit respect voor zijn familie. Volgens de zanger was het veruit het ergste moment uit zijn leven. Over de tracheotomie, een procedure waarbij een buisje in de luchtpijp aangebracht wordt via een snede in de hals, verteld hij dat zijn leven enkele weken aan een zijden draadje hing. Maar dat niemand het naar de buitenwereld toe wilden dramatiseren om de fans niet ongerust te maken. Waarna hij zich excuseert omdat hij niet eerder kon reageren. Omdat de zanger verschillende optredens moest afzeggen zijn er vele fans teleurgesteld. Maar niet voor lang want de zanger liet weten dat iedereen die een ticket gekocht heeft ooit zijn concert zal kunnen bijwonen. Tot slot zei Michael dat hij in de toekomst ook een speciaal optreden wil geven voor de Oostenrijkse dokters die zijn leven hebben gered.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 23 December, 2011 en 3585 keer gelezen.Reageer op dit bericht: