Zanger Adam Lambert en vriend in de cel na hevige ruzie.
De Amerikaanse zanger en acteur Adam Lambert (foto links) en zijn vriend, de Finse realityster Sauli Koskinen (foto rechts), zijn afgelopen donderdag gearresteerd in Finland omdat ze een hevige ruzie hadden vlak voor een homocafé.

Lambert 29, die bekend werd door zijn deelname aan American Idol in 2009 en Sauili die in 2007 de Finse versie van Big Brother won hadden vlak voor een homobar een knallende ruzie waarna er een gevecht ontstond tussen beide heren. De aanleiding is niet bekend. Maar volgens getuigen ging het er zo heftig aan toe dat Lambert ook andere mensen aanviel die de ruzie probeerden te sussen. Gelukkig raakte niemand ernstig gewond, ook de kemphanen niet, die meteen daarna werden gearresteerd en konden bijkomen in aparte cellen, waar ze op dit moment nog altijd zouden verblijven.

Lambert en zijn vriend zijn samen sinds 2010. De zanger werd in één klap bekend door zijn deelname aan American Idol in 2009. Hij won uiteindelijk niet, maar eindigde als tweede. Volgens critici komt dit omdat hij zonder gêne voor zijn homoseksualiteit uitkomt. Zijn bekendheid zorgt er wel voor dat hij later dat jaar zijn debuutalbum For Your Entertainment kan opnemen en uitbrengen. Het album wordt door muziekcritici goed ontvangen en uiteindelijk weet de single 'Whataya Want From Me' in 2010 ook België te bereiken.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 22 December, 2011 en 4658 keer gelezen.Reageer op dit bericht: