Naakt foto's Lindsay Lohan voor Playboy gelekt + foto link.

Woensdag kon je bij ons lezen dat het biseksuele model, actrice en zangeres Lindsay Lohan een naakt foto shoot had gehouden voor Playboy en dat ze de foto's voor het eerst zou tonen aan Ellen DeGeneres. Maar ondertussen zijn de foto's vroegtijdig uitgelekt.

Vrijdag zijn de foto's gelekt die Lohan voor Playboy maakte en die pas in het januari nummer zullen verschijnen. Omdat de commotie rond het handjevol blootfoto's haar teveel werd besloot ze even te gaan uitblazen op Hawaï. Volgens een bron vluchtte Lohan naar Hawaï om aan de heisa te ontsnappen en zich in alle rust voor te bereiden op de pr-explosie van de lancering van het januari/februari-nummer van de Amerikaanse Playboy volgende week.

Volgens de Amerikaanse entertainmentsite is haar reclasseringsambtenaar erg onder de indruk van de 25-jarige actrice. Ze zou zelfs al voorop haar taakstrafschema liggen in het mortuarium en LiLo maakt goede stappen in haar therapiesessies. Haar reclasseringsambtenaar zou mede daarom geen problemen hebben met het tripje naar Hawaï.

Lindsay werkt twee keer een halve dag in een mortuarium, als onderdeel van haar straf wegens dronken rijden. De 21-jarige actrice heeft reeds twee maanden in een ontwenningskliniek doorgebracht. Ook zat ze 84 minuten in de gevangenis. Door in een mortuarium te werken moet ze zich bewust worden van de mogelijke gevolgen van dronken rijden. Om diezelfde reden moet ze twee dagen op de afdeling eerstehulp van een ziekenhuis werken. Lohan werd vorig jaar twee keer gearresteerd wegens rijden onder invloed van alcohol en cocaïne. In augustus trof ze een schikking met het OM. Gelekte naakt foto's voor Playboy bekijken: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 11 December, 2011 en 16434 keer gelezen.Reageer op dit bericht: