George Michaels toestand is zorgewekkender dan gedachtTwee dagen geleden kon je bij ons lezen dat zanger George Michael met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis wegens een longontsteking. Vandaag blijkt de toestand ernstiger te zijn dan gedacht.

Michael wordt sinds maandag op de dienst intensieve zorgen van een Weens ziekenhuis behandeld voor een zware longontsteking. Men vreest ondertussen ook voor het hart van de zanger. Volgens de dokters zal hij zeker nog tot kerstmis aan het bed gekluisterd zijn. Fans maken zich grote zorgen.

"Hij heeft veel pijn, zijn toestand is heel ernstig maar hij is in goed handen", verklaarde een vriend van Michael aan The Sun.

De longontsteking veroorzaakt een zuurstoftekort, wat zijn hart zou kunnen aantasten. Volgens een insider in het AKH ziekenhuis in Wenen wordt hij de klok rond in de gaten gehouden door hartspecialisten en internisten. De reeks Britse concerten die gepland stonden, dertien in totaal, is afgelast. De Oostenrijkse specialisten die hem behandelen, verklaarden gisteravond: "George Michael heeft een zware longontsteking opgelopen. Zijn toestand is gestabiliseerd en hij reageert op de behandeling. Hoe lang hij zal moeten herstellen, is nog onduidelijk. Maar hij zal de rest van de tournee niet meer kunnen optreden. Volledige rust is van levensbelang".

Donderdag werd Michael nog in een hypermodern bed gelegd dat 40 graden roteert om de druk op zijn lichaam te verlichten en hem zo te helpen bij het ademen. Volgens specialisten krijgen enkel patiŽnten met een heel zware longontsteking in zo'n bed.

EERDER KON JE LEZEN
ZANGER GEORGE MICHAEL MET SPOED OPGENOMEN IN ZIEKENHUIS


holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 26 November, 2011 en 2804 keer gelezen.Reageer op dit bericht: