Nieuwe lesbische groep in Vlaanderen...


Zopas werd er in ons landje weer een nieuwe holebi organisatie opgericht. Dit keert uitsluitend voor lesbische meisjes en vrouwen uit Brugge en omgeving. Voor wie op zoek is naar soortgelijke groepen en/of holebi groepen zie link onderaan deze tekst.

LezBruges:
Ben je lesbisch? En vind je ook dat er zo weinig gelegenheden zijn om andere lesbiennes te ontmoeten in Brugge? Dan is LezBruges misschien wel iets voor jou!

LezBruges is nieuw initiatief. Het is een meetingpoint voor lesbiennes in het hartje van Brugge centrum. Deze drie enthousiaste meiden, willen zoekende en zelfzekere dames samenbrengen tijdens een tweemaandelijks ongedwongen praatcafé. Soms zullen ze vanuit hun ontmoetingsruimte samen of in groepjes, al dan niet gepland, uitzwermen naar andere oorden.

Hun praatcafé vind je in de Naaldenstraat 4, 8000 Brugge en gaat door iedere eerste en derde vrijdag van de maand vanaf 21u in de Biekorf. De locatie Cultuurcafé "De Biekorf" staat synoniem voor openheid en integratie in onze hedendaagse maatschappij. Een vleugje kunst en een internationaal tintje zijn zeker welkom. Men wil deze meidengroep laagdrempelig houden. Leeftijd en afkomst is van geen belang. Vandaar dat ze kiezen voor die mooie open ruimte die ze mogen delen met de vaste klanten van het cultuurcafé.

Je kan ook deelnemen aan een uitstapje, een wandeling, een filmavond, een etentje,...

Als je wil, staan zij zeker open voor een onthaalgesprek waar ze rustig kunnen luisteren naar jouw verhaal. LezBruges zijn beslist geen vzw of hulpverleners, maar een vriendinnengroep die een plaats wil geven aan reeds bestaande en toekomstige vriendinnen. Contacten met andere holebi-transgroepen zijn hen zeker niet vreemd. Ze geven graag informatie over deze initiatieven en reiken hen de hand. Netwerken is voor hen dus heel belangrijk!

Website en meer info: KLIK HIER


Bron: Email aan holebi.info van LezBrugges.

Dit bericht is gepost op 24 October, 2011 en 4528 keer gelezen.Reageer op dit bericht: