Zanger George Michael is eindelijk eerlijk over zijn relatie.


In maart van dit jaar kon je bij ons lezen dat zanger George Michael en zijn vriend na vijftien jaar uit elkaar zijn. Maar de zanger bleef dit tot afgelopen maandag ontkennen, en nu blijkt dat het koppel inmiddels al enkele jaren niet meer samen is.

Zanger George Michael zegt dat het tijd is om eerlijk te zijn. Lange tijd ontkende de zanger dat er iets mis zou zijn met zijn vijftien jaar durende relatie. Maar afgelopen maandag gaf George het tijdens een concert in Praag 'eindelijk' toe: sinds 2,5 jaar is hij terug vrijgezel. 'Mijn liefdesleven was de afgelopen tijden nogal turbulent. Kenny schonk mij zowel vreugde als verdriet.'

Michael en Kenny Goss waren vijftien jaar samen. Inmiddels is het koppel al 2,5 jaar uiteen. In maart klonk het in de media dat Goss de drugverslaving van Michael beu was. Vandaag ligt de schuld bij de verslaafde Goss. Hoe het ook mogen zijn, feit is wel dat de twee een serieus probleem hadden met hun verslavingen en dat dit er mogelijk mee voor zorgde dat de twee uitelkaar zijn.

Goss raakte eerder verslaafd aan alcohol nadat zijn ouders waren overleden. En Michael heeft zoals iedereen inmiddels wel weet al jaren een drugprobleem. Vorige maand zat hij voor de zoveelste keer vast wegens het rijden onder invloed van drugs. Michael bracht naar aanleiding van zijn relatiebreuk het nummer 'Where I Hope You Are' uit, dat hij naar eigen zeggen opdraagt aan Kenny.

Eerder kon je bij ons lezen:
George Michael maakt holebi-cd met holebi artiesten.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 23 August, 2011 en 5619 keer gelezen.Reageer op dit bericht: