Nederlandse cabaretiere en radiopresentatrice na 13 jaar gescheiden.De Nederlandse cabaretičre Claudia de Breij (foto links) en haar vrouw en radiopresentatrice Conny Kraaijeveld (foto rechts), die in 2005 trouwden, zijn sinds acht maanden uit elkaar.

De biseksuele cabaretičre en haar echtgenote Conny werden in 2008 de trotse ouders van zoon Bing, waar ze ook na de scheiding nog samen zullen voor zorgen. "We wonen zo dicht bij elkaar dat ik zowat bij Conny naar binnen kan kijken, dus dat komt wel goed. We zijn nog steeds goede vriendinnen," aldus Claudia.

Het koppel besloot acht maanden geleden gezamenlijk om niet langer te leven als echtpaar. "We kijken liefdevol terug op de dertien jaar dat we samen waren en blijven de zorg voor Bing delen." Uit respect voor Conny en Bing heeft Claudia de scheiding lang geheim gehouden. "Bing kan in de toekomst alles van mij terugzien, en dan wil ik dat hij ziet hoe respectvol Conny en ik met elkaar zijn omgegaan," aldus Claudia.

Ondertussen zou Claudia sinds kort een nieuwe liefde hebben gevonden. Omdat deze nog erg pril is, maakt ze nog liever niet bekend om wie het gaat. Of het opnieuw een vrouw zal zijn is ook niet bekend. Wie is er nog holebi in showbizz land? Klik hier en kies Belgische bekende holebi's, en/of Nederlandse bekende holebi's, en/of Buitenlandse bekende holebi's.

Eerder kon je bij ons lezen:
Actrice Heather Matarazzo en vriendin gaan trouwen.
Acteur Neil Patrick Harris en vriend gaan trouwen
Nederlandse cabaretičre (Sara Kroos) stiekem gehuwd met vriendin.
Nederlandse presentatrice vroeg haar vriendin op knieën ten huwelijk.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 11 August, 2011 en 12742 keer gelezen.Reageer op dit bericht: