Zangeres Courtney Love waarschuwt Lady Gaga.
Zangeres Courtney Love (foto rechts), vrouw van wijlen Kurt Cobain heeft in een interview haar mening gegeven over Lady Gaga (foto links) en haar homovrienden. Dat deed ze naar aanleiding van de covershoot van Financial Times Magazine, waarop Gaga te zien is met de homoseksuele acteur Stephen Fry (foto midden).

In het interview zei Courtney dat Gaga nog erg jong is en best wel erg getalenteerd maar dat ze blijkbaar erg weinig vrouwelijke vriendinnen heeft, en dat ze trouwens ook geen mannelijke vrienden heeft. En dat ze moet opletten wat de liefde betreft omdat ze zich alleen maar omringt door homoseksuele stylisten en adviseurs die haar in een rare, seksloze barbiepop veranderen. En daar vallen mannen niet op volgens Courtney.

Volgens Love is ze zelf opgevoed door homo's. "Maar ik ben goed terecht gekomen. Maar weet je, een meat-dress dragen kan maar voor beperkte tijd, en als ze niet uitkijkt, verandert ze in een eenzame drag queen. Heteromannen vallen daar gewoon niet op".

In het artikel over Gaga in de Financial Times zei Stephen Fry dat hij niet zo vol is vanzichzelf dat hij zichzelf ook een klein monster noemt. Gaga legde aan Fry uit dat de song 'Born This Way', beschreven door Elton John als de nieuwe holebi anthem, niet alleen over seksualiteit gaat.

Gaga zei over 'Born This Way', dat seksualiteit slechts een klein onderdeel van het liedje is. En dat het erg interessant is om te zien hoe mensen een bepaald woord opvatten. "Je zingt het woordje gay in een liedje en plots vliegen alle andere woorden weg. Ik ben gelukkig dat niet alle mensen zich focussen op dat woordje, maar toch is het belangrijk. Want het is een belangrijk woord voor de vrijheid. Maar het album gaat over wedergeboorte in elke zin van het woord. Het gaat over opnieuw geboren worden en je nieuwe identiteit vinden die het beste in jezelf naar boven brengt en maakt dat je jezelf een kampioen voelt in het leven."

Lady Gaga noemt zichzelf biseksueel en is een groot voorstander van gelijke rechten voor homo's, lesbiennes, biseksuelen en transgenders. Ze komt in de VS regelmatig op voor de rechten van holebi's. En vorig jaar liet ze weten dat ze ooit een korte lesbische affaire had met niemand minder dan het beroemde model Kate Moss.

Eerder kon je bij ons lezen:
Videoclip 'Judas' van Lady Gaga te vroeg gelekt + filmpje.
holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 30 May, 2011 en 3066 keer gelezen.Reageer op dit bericht: