Falko en vriendje uitelkaar, en hij ziet er serieus vanaf, een openhartig gesprek...Twee maand geleden kon je bij ons lezen dat Falko bekend van zijn deelname aan 'Idool' zijn grote liefde had gevonden in Laurenz. Maar helaas mocht het prille geluk niet blijven duren en is er na vier maanden een einde gekomen aan het jonge levensgeluk. In weekblad Dag Allemaal vertelde Falko waarom het uit is en hoeveel pijn dat doet.

Falko, 17 (foto links), en Laurent, 17, waren super verliefd. Ze leken wel gemaakt voor elkaar. Ze waren als twee druppels water, allebei vrouwelijk, geblondeerd en verzot op make-up en kleren. Hun liefde had volgens hen zelf een stevige basis. Maar helaas kwam er enkele weken geleden na vier maanden een einde aan het prille geluk.

Beide jongens hadden voordien al enkele stuk gelopen relaties achter de rug en waren het geloof in de liefde kwijt. Maar dankzij elkaar vonden ze de liefde opnieuw en beide geloofden ze er in. "Voor mij is er alleen Laurenz. Naar andere jongens kijk ik niet," zei Falko toen.

"Helaas heb ik mijn menig moeten herzien," zegt Falko nu. "Laurenz en ik, ik dacht dat het echte liefde was, maar het heeft niet mogen zijn. Laurenz heeft mij diep ontgoocheld. Mijn vertrouwen in hem was opeens volledig weg." Volgens Falko zweert Laurenz dat hij hem niet bedrogen heeft. "Maar ik weet niet of ik hem mag geloven. Achter mijn rug heeft hij dingen gedaan die écht niet door de beugel kunnen en die mij aan het nadenken hebben gebracht. Op een avond controleerde ik zijn gsm. Ik stond aan de grond genageld. Uitdagende sms'jes naar andere jongens sturen, zoiets doe je toch niet als je iemand graag ziet!"

Volgens Falko waren het allesbehalve onschuldige sms-jes die zijn vriendje naar andere jongens stuurde, die verder gingen dan enkele lieve woordjes. Omdat Falko al een tijdje een vermoede had dat er iets niet klopte controleerde hij de gsm van Laurenz. "Ik had het gevoel dat mijn gevoelens voor hem niet altijd wederzijds waren. Laurenz gedroeg zich heel anders in gezelschap dan wanneer wij alleen waren. Heel raar. Als ik thuis met hem was, dan was het grote liefde, en bij vrienden behandelde hij mij gewoon als een kameraad. Logisch toch dat ik mij vragen begon te stellen. Ik had gehoopt dat ik mij vergiste, maar die choquerende sms-jes bewezen het tegendeel."

Falko heeft dan nog enkele weken gewacht om Laurenz met die teksten te confronteren. Hij wou zijn liefje niet kwijt. Maar toen hij zich niet meer kon houden en Laurenz confronteerde met de sms-jes gaf die alles toe. "Ik heb nog geprobeerd om het hem te vergeven maar dat is niet gelukt. Ik maakte voor mezelf uit dat het zo niet verder kon en ik heb het uitgemaakt. Een banale ruzie kan je uitpraten, maar als het vertrouwen weg is, is er geen weg meer terug. Laurenz beweert dat hij mij niet bedrogen heeft en dat hij nooit met een andere jongen heeft afgesproken, maar ik zou hem nooit nog met een gerust hart alleen kunnen laten. Wie weet wat zou hij dan hebben uitgestoken? Door heel dit gedoe kon ik zelfs wekenlang niet naar 'Idool' komen. Ik kon het niet aan om onder de mensen te komen."

"Er zijn helaas ook harde woorden gevallen toen ik het uitmaakte. Laurenz heeft wel gezegd dat hij spijt had van wat hij gedaan heeft. Een deftige uitleg over het waarom heb ik nooit gekregen. En hij heeft na onze breuk geen enkele poging ondernomen om het weer goed te maken. En ik ook niet. Het is simpel onze liefde is onherroepelijk gedaan. Ik vrees dat wij zelfs geen gewone vrienden meer kunnen zijn. Ik heb de breuk nog niet verwerkt. En ik heb heel veel gehuild." Falko denkt dat Laurenz ook wel wat traantjes heeft gelaten. "Dat kan toch niet anders. We hebben zoveel mooie dingen samen meegemaakt. Laurenz is een deel van mijn leven geweest, dat zal ik nooit vergeten."

Falko is nog erg jong. Vroeg of laat komt hij de liefde wel opnieuw tegen? "Dat is juist. En ik ben volop mijn techniek aan het bijschaven. Ik oefen mij te pletter. Hopelijk werpt dat zijn vruchten af en kan ik iets bereiken als zanger. Ik was als enige Belg trouwens geselecteerd voor een wedstrijd om gedurende één dag de zogezegde assistent te zijn van Lady Gaga. Ik heb het niet gehaald, maar ik vind het super dat ik zelfs uit Portugal een bericht heb gekregen dat mijn foto ginder in de krant stond. Zoiets helpt mij om mijn gedachten te verzetten."

"Mijn ouders proberen mij te troosten en dat is wel lief. maar zij zien alles met andere ogen vrees ik. Zij denken dat ik onze breuk gauw te boven zal komen en dat er wel snel iemand anders in mijn leven zal komen. Ze zagen onze relatie nooit als iets groots, maar voor mij was het dat wel. Ik denk dat er maanden, misschien zelfs wel jaren overheen zullen gaan vooraleer ik dit helemaal van mij kan afzetten. Mijn vrienden begrijpen mijn verdriet veel beter. Ik stort mijn hart dan ook vooral bij hen uit."

Eerder kon je bij ons lezen:
Idool kandidaat Falko heeft een vriendje, en het lijkt wel zijn tweelingbroer.

Een greep uit ons overige nieuws:
Kris jong Vlaams en ambtenaar, alleen jammer dat hij van de verkeerde kant is!
Frans parlementslid onder Sarkozy vergelijkt holebi's met beesten.
George Michael maakt holebi-cd met holebi artiesten.
Koppel voedt baby op als geslachtsloos kind.
Wat is volgens de R-Kerk oorzaak kindermisbruik binnen de kerk?
Vlaamse schoolboeken minder clichés aub en meer aandacht voor holebi's.
Amerikaanse scholen verbieden praten over holebi's bij wet.
Hans Klok mag niet naakt gaan toeren van zijn producenten.
Twee jaar na dood Yasmine krijgen ouders opnieuw klappen.
Doodstraf holebi's en hetero's die iets wisten voorlopig in koelkast.
Uniek: Nederlandse Kerken tegen homofobie, ook Rooms-Katholieken.(+ verklaring)
Een op acht Belgische holebi's slachtoffer van agressie.
Meer nieuws: Klik hier


Bron: Dag Allemaal

Dit bericht is gepost op 28 May, 2011 en 5192 keer gelezen.Reageer op dit bericht: