7 Nederlandse topsporters in zwembroek op cover L'Homo + Filmpjes.Op de cover van de derde editie van L'Homo prijken zeven sporters en ex-sporters. Eentje komt daarbij zelfs voor het eerst uit de kast. De redactie van het blad wil met de zeven sporters homoseksualiteit in de sportwereld bespreekbaar maken want dat is nog lang niet vanzelfsprekend.

Kenneth Perez, Jeffrey Wammes, Ronald de Boer, Demy de Zeeuw, John van Lottum, Evgeniy Levchenko en Mike Verschuur poseerden gezamenlijk in zwembroek op de cover van het tijdschrift. Topturner Jeffrey Wammes (foto 2de van links) kwam vandaag in een interview uit de kast en vertelde dat hij een vriend heeft.

"Het is niet echt een issue voor mij, maar er wordt wel veel gevraagd of ik op jongens val of op meisjes. Ik val dus meer op jongens. Ik weet het voor mezelf natuurlijk wel al langer dan een paar weken, daarom denk ik dat ik er nu goed mee om kan gaan. Turner ontdekte al toen hij zestien was dat hij op jongens viel, toch kwam hij nu pas uit de kast.

Verder was ook al bekend dat zanger Jim Bakkum een pikante fotoshoot zou doen voor het blad. Naar eigen zeggen is hij best trots op het resultaat van de fotoshoot. Na lang twijfelen ging de 23-jarige zanger en musicalster akkoord met foto's waarop hij half naakt te zien is. Ook Bettina Holwerda, Jim's verloofde is blij met de foto's van haar hunk in spé.

Verder in deze L'Homo o.a nog: Burgemeester Onno Hoes over Trouw. Pap ik moet je iets vertellen: Vaders van bekende homo's. En nog veel meer. L'Homo is gemaakt door de redactie van Linda de mol haar magazine 'Linda'. Sinds vier jaar maakt het team ook een mannen editie van Linda, waarbij men twee jaar geleden het doel had een éénmalige homo-editie te maken L'Homo. Maar vorig jaar besloot men verder te gaan met het homo lifestyle magazine en kwam men met de tweede editie van het blad. Vandaag rolde de derde editie van de persen en vanaf morgen ligt de nieuwe L'Homo weer in de winkelrekken.
Filmpjes:
- Bekijk de zinderende video van de covershoot met de zeven sporters alleen in zwembroek: Klik hier
- Bekijk de spannende backstage video van de fotoshoot in Miami: Klik hier

Eerder kon je bij ons lezen:
Gehele Britse sportwereld omarmt holebi's, ook in Nederland doen ze mee.
Eerste Europese profvoetballer komt uit de kast, en hij is net 20.

Een greep uit ons overige nieuws:
Homo's van de Union Cup 2011 in Amsterdam zijn geen doetjes, ook Belgen doen mee.
Van 6 tot 14 mei kleurt Belgié Roze (voor holebi, trans & hetero).
Europarlement gaat 'speciale' holebi's en transgenders beschermen.
En de winnaar van Mr Gay Europe 2011 is ... + filmpjes.
Moeder die teentjes van zoontje roze lakt onder vuur in de VS.
Aparte begraafplaats voor holebi's op komst.
Bart Kaëll en Luc voor het eerst als koppel in het openbaar en op de foto.
Doodstraf voor honden afgeschaft.
Overleden historicus stelt dat Malcolm X biseksueel was.
5000 jaar oud transgender of homo skelet gevonden.
Christina Aguilera's 'Beautiful,' meest krachtige holebi song allertijden + videoclip
Meer nieuws: Klik hier


boulevard.nieuws.nl, prive.nl, linda.nl

Dit bericht is gepost op 20 April, 2011 en 12976 keer gelezen.Reageer op dit bericht: