Glee en Modern Family vallen in de prijzen, en Lady Gaga in...
De televisieseries Glee en Modern Family zijn in de prijzen gevallen. En verder blijkt dat zangeres Lady Gaga binnenkort een rolletje zal gaan spelen in de populaire komedie Modern Family.

Glee en Modern Family zijn door de Amerikaanse holebi organisatie GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) in de bloemetjes gezet en wonnen een beeldje. GLAAD deed dit omdat de series een belangrijke bijdrage leveren aan de holebi acceptatie.

Ook zangeres en actrice Kristen Chenoweth, die onder meer een gastrol vertolkte in Glee, werd onderscheiden. Ze kreeg de Vanguard Award voor haar positieve aandacht aan de holebigemeenschap. De prijzen werden afgelopen zondag uitgereikt in Los Angeles.

GLAAD houdt bij hoe media berichten over holebi's en transseksuelen. De organisatie werd in 1985 opgericht en reikt sinds 1990 prijzen uit aan media en personen. In maart werden de eerste beeldjes uitgereikt, toen werd onder andere Ricky Martin in het zonnetje gezet.

Verder blijkt dat zangeres Lady Gaga haar zinnen heeft gezet op Modern Family en het lijkt erop dat ze haar zin krijgt. Maar ja, hoe schrijf je Lady Gaga in Modern Family? Er werd voor een voor de hand liggende oplossing gekozen, de zangeres zal zichzelf gaan spelen. 'Mitchell wil naar een Lady Gaga concert maar zijn partner Cameron die mee zou gaan wordt ziek en moet in bed blijven en staat erop dat Mitchell thuis blijft om hem te verzorgen.'

Modern Family gaat over een niet alledaags gezin. Homo zoon Mitchel woont al jaren samen met zijn partner Cameron en ze hebben een geadopteerde dochter. Het is nog niet bekend wanneer de opnames met Gaga doorgaan en wanneer ze in de serie te zien zal zijn.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 11 April, 2011 en 3379 keer gelezen.Reageer op dit bericht: