Ellen DeGeneres, Bieber & Blunt spelen Lady Gaga's holebi-song + filmpje + origineel.Recent kon je bij ons al de songtekst lezen van Lady Gaga's nieuwe toekomstige hit: 'Born this way', dat over holebi's gaat. En nog voor de melodie bekend was maakten niemand minder dan presentatrice Ellen DeGeneres samen met zangers Justin Bieber en James Blunt er hun eigen versie van.

Gaga gaf de tekst van het nummer 'Born this way' eerder al vrij via Twitter. Op de melodie moest men wachten tot vandaag tijdens de uitreiking van de Grammy Awards. Maar vlak voor de melodie bekend werd inspireerde de songtekst talkshow-presentatrice Ellen Degeneres om haar eigen versie van het liedje te maken. Daarbij kreeg ze tot grote vreugde van het publiek steun van zangers James Blunt en tieneridool Justin Bieber.

Deze eerste track ('Born this way') is de voorbode van een nieuw Gaga album dat op 23 mei van dit jaar zal verschijnen. Het album zal onder andere de track bevatten: 'Hair', 'Bad Kids', 'Government hooker', 'Americano' en 'Judas'. De song 'Judas' zou de opvolger worden van 'Born this way'.

Dat Gaga dol is op muziek maken bewees ze zopas nog met haar uitspraken in een interview met Vogue. "Als ik op het podium sta, is het net alsof ik een openhartoperatie onderga: ik bloed voor mijn fans. Soms lijkt het ook alsof ik met hen de liefde bedrijf. Zij zijn de enigen op de planeet die me in één seconde uit mijn dak kunnen laten gaan."

- Born this way versie van DeGeneres, Blunt en Bieber: Klik hier
- Born this way versie van Gaga, vrijgegeven sinds zondag: Klik hier

Eerder kon je bij ons lezen:
Lady Gaga brengt nieuwe holebi-song + songtekst.
holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 13 February, 2011 en 3217 keer gelezen.Reageer op dit bericht: