Vlaamse homo film van Bavo Defurne in premiere met o.a Luk Wyns & Katelijne Damen
Op 11 maart gaat de eerste langspeelfilm 'Noordzee Texas' van Oostendenaar Bavo Defurne in première. De film is gebaseerd op het boek 'Nooit gaat dit over' van Andre Sollie en gaat over een ontluikende homo liefde.

Het is zo'n tien jaar geleden dat hij zijn laatste prijzen-winnende kortfilms waaronder 'Kampvuur' en 'Matroos' regisseerde. De opnames gingen voorbije zomer door, vooral in de kuststreek, waar Bavo woont. De film en het boek vertellen het verhaal van Pim (gespeeld door Jelle Florizoone), een jongen uit een marginaal milieu in de jaren zeventig, die verliefd wordt op zijn buurjongen.

De rest van de rollen worden onder andere vertolkt door Ella-June Henrard (Bo uit de gelijknamige film van Hans Herbots), Katelijne Damen, Luk Wyns en Eva van der Gucht. Via Polaris, het West-Vlaamse Regenbooghuis kan je deze film in première gaan zien. Na afloop wordt u een drankje aangeboden in het bijzijn van de regisseur en een deel van de cast. Leden van Polaris kunnen gratis inschrijven. Niet leden betalen slechts 5 euro. Opgelet inschrijven is noodzakelijk en de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan enkel via Email: info@polaris-wvl.be


holebi info eigen berichtgeving 2011

Dit bericht is gepost op 08 February, 2011 en 7327 keer gelezen.Reageer op dit bericht: