Paul de Leeuw krijgt volgend seizoen nieuwe kans.

Volgens Nederland 3-zenderbaas Roek Lips is het te danken aan zijn grote staat van dienst dat Paul de Leeuw nog met zijn Madiwodovrijdagshow op de buis is. Lips liet in een interview weten dat de show niet loopt zoals hij zou moeten lopen.

Volgens Lips moeten er voor het nieuwe seizeoen van de Madiwodovrijdagshow wat dingen veranderen. 'Vooral de structuur, en vooral meer geformatteerd': "Zoals De Wereld Draait Door. Maar dan stuit je op de vrijheidsdrang van De Leeuw. Zo'n te strakke jas past misschien niet bij hem", aldus Lips.

Verder zei Lips dat er niet al te negatief moet worden gedaan over het feit dat het niet zo goed gaat met de Madiwodovrijdagshow, omdat Paul al wel vaker mindere periodes heeft meegemaakt. 'Hij is een groot talent, maar scoort nu even niet. Dat heeft hij wel eens vaker meegemaakt dus daar moeten we niet paniekerig over doen.

De Madiwodovrijdagshow had afgelopen seizoen tegenvallende kijkcijfers. De Leeuw hoopte dat zijn talkshow 500.000 kijkers zou lokken, maar het werden er de helft minder. De talkshow had afgelopen week zijn laatste aflevering van het eerste seizoen. Op 17 januari beginnen Paul en co-host Filemon Wesselink aan het tweede seizoen. Of dat beter zal scoren is afwachten.

Eerder kon je bij ons lezen:
Paul de Leeuw zwicht voor homohaters.
Paul de Leeuw krijgt hoofdrol in nieuwe homo-film.
Bron: televizier.nl

Dit bericht is gepost op 22 December, 2010 en 2989 keer gelezen.Reageer op dit bericht: