Hans Klok en Pamela Anderson deden meer dan alleen samen werken.
De Nederlands illusionist, goochelaar Hans Klok, 41, heeft in een interview bekend dat hij samen met stoeipoes en assistente Pamela Anderson, wel meer heeft gedaan dan alleen maar samen gewerkt.

In een interview met HP/De Tijd vertelde de openlijke homo illusionist dat hij en Pamela Anderson samen wel eens een lijntje cocaïne hadden gebruikt, dat gebeurde toen ze samen werkte in 2007. "Ik heb woeste avonturen met haar beleefd. Ik ben best wild, maar niet zo wild als zij. Vaak dacht ik: hoe houdt ze dit in godsnaam vol? Met cocaïne? Eh, ja, volgens mij heeft ze een stalen neusgat… Ik heb wel eens meegedaan, ja."

"Ook vertelde hij dat Pamela er alles aan deed om er hoerig uit te zien. “Amerikanen zien er altijd uit zoals hun imago is. Dat gold voor Pamela in het kwadraat: het moest altijd helemaal worden opgetuigd voordat het de deur uitging. Ze houdt heel erg van dat hoerige imago. Het kan haar niet hoerig genoeg zijn, zei ze." Verder zei Hans in het interview dat een lijntje snuiven al lang tot het verleden behoort. "Nu doe ik het niet meer, coke maakt me depressief".

Extra info: Toen Klok en Anderson destijds (2007) in de VS samen werkten was Hans een keer te gast bij een radioprogramma van Howard Stern. Op een onverwachte vraag naar zijn seksuele geaardheid antwoorde hij: heteroseksueel. Pamela sprong ook bij in het gesprek en beweerde dat ze al een paar keer had gezoend met Hans. De Amerikaanse media melden meteen een relatie tussen de twee, dat nieuws bereikte ook de Nederlandse pers waar ze zich afvroegen waarom Hans verbergt dat hij al jaren een relatie heeft met een man. Daarna bekend Klok dat Anderson hem had aangeraden te zwijgen in het conservatieve Amerika. Nadien heeft hij nooit meer gelogen over zijn seksuele geaardheid. In 2008 liet Hans weten dat hij na zeventien jaar zijn relatie met Frank had verbroken. Korte tijd later stelde hij zijn nieuwe vriend voor, de twintig jarige James Harwood, een danser uit zijn shows.

Eerder kon je bij ons lezen:
Hans Klok geeft jong vriendje plaats in eigen show.

Bron: telegraaf.nl

Dit bericht is gepost op 20 December, 2010 en 4918 keer gelezen.Reageer op dit bericht: