Elton John en Lady GaGa doen het nog eens samen.

Na een leuke samenwerking op de Grammy Awards brengen Elton John en Lady GaGa samen de song 'Hello Hello'uit. GaGa liet in oktober al weten in de studio te zitten met Sir Elton John.

De song zal uitkomen op 8 februari. "Eltoneo + Guliet! We werken ons duet Hello Hello af in de studio. Het klinkt fantastisch!', aldus GaGa. "Hello Hello" zal terug te vinden zijn op de soundtrack van de film "Gnomeo and Juliet". Volgens de lijst op Amazon, zal de soundtrack zeker 7 songs van Elton John bevatten, waaronder twee gloednieuwe tracks.

Extra info: De komedie Gnomeo & Juliet zet het wereldberoemde liefdesverhaal van Shakespeare in een nieuwe setting. De tuintjes van nietsvermoedende mensen komen wanneer iedereen slaapt tot leven. Kabouters en andere grappige tuindecoraties komen stiekem tot leven. De muziek werd gecomponeerd door Elton John, die ook een rooskleurige cameo maakte in de trailer. De bekende stemmen in de film zijn onder andere van: Matt Lucas, Emily Blunt, Ozzy Osbourne, Michael Caine en vele anderen. De regie is in handen van Kelly Asbury (Spirit: Stallion of the Cimarron, Shrek 2)

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 19 December, 2010 en 2961 keer gelezen.Reageer op dit bericht: