John Travolta woedend om homo geruchten.

Acteur John Travolta is woedend op een Amerikaanse gossip site die beweert dat hij seks had met mannen in sauna's, het artikel is ondertussen door vele anderen in zowel binnen- als buitenland overgenomen.

Gawker.com publiceerde het verhaal van Robert Randolph die in zijn boek enkele beroemdheden, waaronder Travolta, out als homo. Marty Singer, advocaat van Travolta, eiste meteen dat het verhaal werd verwijderd en eiste een weerwoord.

In een brief aan Gawker beschuldigd Singer de site van 'schaamteloze en lasterlijke leugens' die afkomstig zijn van een 'overduidelijke onbetrouwbare bron'. En voegde eraan toe dat Travolta beschuldigen van overspel ontoelaatbaar en ongeloofelijk belachelijk is.

Gawker, die bekend staan om het weigeren te wijken inzake omstreden verhalen, zei: 'de meeste media waren te bang om zich te verdiepen in de stomende details. Wij zijn niet zo timide.'

Volgens Singer is Travolta geen homo en is hij ook niet biseksueel. En volgens hem heeft de ster nooit seks gehad met andere mannen. Travolta's vrouw, Kelly Preston, is recent bevallen van hun derde kindje.

Volgens Robert Randolph, die meerdere boeken schreef over de homocultuur in Hollywood, en volgens vele anderen is Travolta wel degelijk biseksueel en zou hij zijn vrouw al zes keer met een man bedrogen hebben, naar eigen zeggen heeft Randolph, Travolta een keer betrapt met een man. 'Ik betrapte hem een keertje terwijl hij orale seks kreeg van een andere man. Ze stopten met hun activiteiten en gingen naar een andere kamer. Daar bleken nog mannen aanwezig te zijn. John werd krankzinnig en masturbeerde erop los. Hij pijpte andere mannen, kreeg zelf blow jobs en genoot meerdere keren van anale seks', aldus Randolph. Het is allemaal te lezen in Randolph's nieuwe boek: You'll never spa in this town again'.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 25 November, 2010 en 5010 keer gelezen.Reageer op dit bericht: