Nieuw lesbisch boek uit + boek trailer filmpje.
Op 17 november verschijnt Onafwendbaar, een nieuwe roman van Anja de Crom. Check onderaan dit bericht ook de trailer van LaVita Publishing over het boek.

Het nieuwe boek 'Onafwendbaar' van Anja de Crom combineert spanning met een vleugje lesbische romantiek en een flinke dosis humor. Volgens Anja de Crom is er een grote behoefte aan boeken waarin lesbische vrouwen zich herkennen. Daarom hebben haar boeken eigenlijk altijd wel een lesbisch tintje, en zet ze zich via Stichting Lesbisch Lezen in voor de instandhouding van het Nederlandstalig lesbisch literair erfgoed.

Het verhaal: Eigenlijk heeft privé-detective Lilian de Bruin niet veel zin in haar nieuwe klus, het opsporen van belastend materiaal waarmee een veelbelovende politicus gechanteerd wordt. Maar omdat die politicus de nieuwe liefde is van haar beste vriend Luc zegt ze toch ja, en voor ze het weet is ze undercover aan het werk in de porno-industrie. Ondertussen worden Lilian en haar nogal gesloten Vlaamse buurvrouw het doelwit van vreemde pesterijen en wankelt Lilians liefdesleven op zijn grondvesten als een oude vlam plotseling weer haar leven binnen dendert...

Anja de Crom is een Nederlandse schrijfster, journaliste en bedenker van feelgood internetfilmpjes. Onafwendbaar is haar achtste boek; naast een driedelige kinderboekenserie voor uitgeverij Leopold schreef ze Pitty naar college (2003) en Artemis op jacht (2005, beide met Esther Bremer), en Villa Volta (2006) en Halsoverkop (2009). Anja is voorzitter van de Stichting Lesbisch Lezen, schrijft en interviewt o.a. voor www.la-vita.nl en geeft schrijfworkshops. www.anjadecrom.nl

Het boek 'Onafwendbaar' is vanaf 17 november 2010 te koop bij alle boekhandels in Nederland en België, en via de webshop van LaVita Publishing Klik hier. om het boek te bestellen.

Boek Trailer: Klik hier.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 05 November, 2010 en 3407 keer gelezen.Reageer op dit bericht: