Ricky Martin: "Ik jankte als kleine baby na mijn outing".Zanger Ricky Martin vertelde aan Oprah Winfrey dat hij huilde "als een kleine baby" nadat hij in maart uit de kast kwam. De 38-jarige Puerto Ricaanse zanger kwam na jarenlange geruchten in maart uit de kast. "Ik voelde me zo bevrijd dat ik begon te huilen als een baby."

"Ik kon het niet meer verzwijgen, het was te pijnlijk", vertelde Martin dinsdag aan Oprah Winfrey. De belangrijkste reden voor zijn openbaring was zijn 2-jarige tweeling. Ricky vroeg zich af of hij zijn kinderen moest leren liegen, hij besloot van niet, en kwam tot de conclusie dat het tijd was om uit de kast te komen en de waarheid te vertellen. Maar dat ging niet als vanzelf, na jarenlange geruchten om zijn seksuele geaardheid waarbij hij vaak te horen kreeg dat het verkeerd was om van mannen te houden.

"Daardoor voelde ik me een slecht persoon", zei de zanger tegen Oprah. Na zijn coming-out voelt Marin zich als herboren. "Ik kan eindelijk zeggen dat ik van mezelf houd." Zijn besluit om uit de kast te komen kwam er omdat hij van mening was dat uit de kast komen een goed voorbeeld zou zijn voor zijn twee kinderen, de tweejarige tweeling Valentino en Matteo. De jongetjes werden geboren dankzij een draagmoeder.

Extra info: Martin begon zijn carrière op achtjarige leeftijd als kindsterretje bij de in Zuid-Amerika razendpopulaire jongensgroep Menudo. Zijn eerste drie singles werden grote zomerhits. Hij werd vooral bekend door de liedjes: (Un dos tres) Maria en Livin' la vida loca. Hij is ook ambassadeur van UNICEF en richtte de Ricky Martin Foundation op, een stichting die opkomt voor kansarme kinderen over de hele wereld. In 2007 kreeg hij een ster op de Hollywood Walk of Fame. Hij verkocht wereldwijd meer dan 55 miljoen albums.

Eerder kon je bij ons lezen:
Zanger Ricky Martin had relatie met homofoob.
Ricky Martin gaat naakt in promovideo + Filmke.

Een greep uit ons overige (HoLeBi & Hetero) nieuws:
Little Britain acteur wil graag homo-zoons.
holebi's waren ook een doelwit voor bompakketen naar Verenigde Staten.
Premier Berlusconi: 'Ik ben beter dan homo's'
Ellen redde mij van anorexia, aldus echtgenote Portia de Rossi.
Trend: hetero mannen kussen mannen.
Bert van Ernie doet coming out op Twitter..
Vlaamse homo's vluchten van platteland naar stad.
Elton John redt muzikant idool uit de goot.
Doe je liefste knuffel een reis cadeau..
Brotherhood: de film die meer is dan een homo neo-nazi drama + trailer.
Meer holebi & hetero nieuws: Klik hier.


Bron: nu.nl en extra info door holebi.info

Dit bericht is gepost op 03 November, 2010 en 4183 keer gelezen.Reageer op dit bericht: