Premier Berlusconi: 'Ik ben beter dan homo's'.
Italie: de Italiaanse premier Silvio Berlusconi staat bekend om zijn vaak ongelukkige en controversiële uitspraken, zo ook nu weer. Gisteren zei hij dat het beter is om een passie te hebben voor mooie jonge vrouwen dan homo te zijn.

"Ik heb altijd gewerkt in een razend tempo en af en toe overkomt het me dat ik naar mooie vrouwen kijk ... Nou ja, het is beter een passie te hebben voor mooie vrouwen dan homo te zijn", zei hij tijdens een feestelijke opening van een motorbeurs in de buitenwijken van Milaan.

Berlusconi ligt onder vuur wegens het organiseren van feestjes in zijn villa in de buurt van Milaan. Volgens Italiaanse media kregen jonge vrouwen er voor hun aanwezigheid elke avond 5000 euro. Bovendien lekte uit dat hij in mei van dit jaar naar de Milanese politie belde met de vraag om een van de meisjes vrij te laten. Een zeventien jarige Marokkaanse werd opgepakt op verdenking van diefstal. Het meisje beweert al drie keer aanwezig te zijn geweest op feestjes in de villa van de Italiaanse premier waarvoor ze ruim 30.000 euro kreeg. Ze zou ook een keer hebben deelgenomen aan een party met blote dansmeisjes en vrouwelijke vips.

Het schandaal, "Rubygate" gedoopt, is al enkele dagen hoofdnieuws in het land. Silvio Berlusconi herhaalde dinsdag enkel zo gehandeld te hebben "uit solidariteit". De linkse oppositie meent echter dat hij zijn macht misbruikte en vraagt hem op te stappen. Arcigay, de Italiaanse vereniging die de rechten van homoseksuelen verdedigt, reageerde dinsdag onmiddellijk. "Het gaat om een uit de lucht gegrepen en vulgaire opmerking die niet enkele homoseksuelen beledigt maar ook vrouwen", aldus de organisatie

Een greep uit ons overige (HoLeBi & Hetero) nieuws:
holebi's waren ook een doelwit voor bompakketen naar Verenigde Staten.
Little Britain acteur wil graag homo-zoons.
Filter noodzakelijk om jongeren te beschermen tegen homo's.
1 op 10 tiener jongens en meisjes hebben holebi relatie.
Schoolbestuurder wil homo en lesbische studenten dood.
Trend: hetero mannen kussen mannen.
Nederlands homokoppel eist 40.000 euro van gemeente.
Doe je liefste knuffel een reis cadeau..
Acteur Sacha Baron Cohen opnieuw aangeklaagd om homo Brüno.
Vlaamse homo's vluchten van platteland naar stad.
Bert van Ernie doet coming out op Twitter..
Meer holebi & hetero nieuws: Klik hier.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 03 November, 2010 en 4718 keer gelezen.Reageer op dit bericht: