Little Britain acteur wil graag homo-zoons.Holebi's zijn tegenwoordig duidelijk populair onder showbizz-land sterren. Eerst was er zanger Robbie Williams die liet weten dat hij graag een holebi-kindje zou willen, en nu is er acteur David Walliams die hetzelfde wil, misschien heeft het feit dat zijn achternaam op die van Robbie gelijkt er iets mee te maken?

De biseksuele acteur David Walliams, bekend van comedy serie Little Britain, vertelde zopas aan Heat Magazine dat hij graag homo zoontjes wil. "Mijn vrouw wil geen dochters en ik wil eigenlijk geen jongens, want dan moet ik mee naar de voetbaltraining. Dus we hebben besloten homoseksuele zoontjes te willen."

De vrouw van Walliams supermodel Lara Stone vult aan en zegt: "Het hebben van een zoontje dat homo is levert veel minder stress op. Ik vind kleine homo-jongetjes leuk en ben doodsbang om een meisje te krijgen. Meisjes zijn veel gemener en dan krijgen ze ook nog eens vriendjes." Eerder schreef Walliams al het boek The Boy in the Dress ofwel "Jongen in jurk" om travestie onder jeugd geaccepteerd te krijgen.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 01 November, 2010 en 4822 keer gelezen.Reageer op dit bericht: