Holebi's waren doelwit bompakketen naar Verenigde Staten.
En van de twee bompakketten die men deze week vanuit Jemen richten Verenigde Staten vond en werd onderschept, was bestemd voor de homo en lesbische synagoge in Chicago.

De Wall Street Journal berichtte dat n van de bompakketten, onderschept op de route naar Jemen, was geadresseerd en specifiek gericht aan de Joodse holebi synagoge, de Congregation OrCadesh, die ze delen met de Emanuel Congregation.

Rabbijn Michael Zedek van de Emanuel Congregation zei: we laten ons niet intimideren. Verder zei hij nog dat het goede nieuws was de Emanuel Congregation geen doelwit was, maar dat het slechte nieuws was dat de Congregation OrCadesh dat wel was. De Rabbijn hoorde naar eigen zeggen pas vrijdag dat de synagoge doelwit was geweest van een mogelijke terroristische aanslag. "We staan versteld dat zo'n kleine gemeenschap als de onze in het vizier kwam, ik hoop daar meer over aan de weet te komen," aldus de Rabbijn.

Recent ontdekte men dat de website van de synagoge op n dag ruim 83 keer was bezocht vanuit Egypte, wat argwaan wekte maar tot voor kort nog niet aan de autoriteiten gemeld. In Yemen werd recent een jonge vrouw gearresteerd op beschuldiging van betrokken zijn bij het sturen van explosieve pakjes naar de Verenigde Staten.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 31 October, 2010 en 2743 keer gelezen.Reageer op dit bericht: