Acteur Sacha Baron Cohen opnieuw aangeklaagd om homo Bruno.Acteur Sacha Baron Cohen wordt voor de zoveelste keer aangeklaagd in verband met de film over de homoseksuele Brüno. Dit is al de vierde aanklacht op korte tijd die de acteur overvalt.

Dit keer gaat het om een cameraman die klacht neer legt tegen de acteur en zijn gfevolg omdat hij door de filmploeg van Brüno zou zijn geduwd en bedreigd. De man eist maar liefst 25 duizend dollar fysieke en morele schade. Camaraman Mike Skiff, filmde in 2008 een pro homohuwelijk demonstratie in Los Angeles waarbij Cohen en zijn ploeg plots zouden zijn komen opdagen.

Toen Skiff, die zelf homo is, de acteur herkende, begon hij Cohen te filmen, maar dat was niet naar de zin van de crew waarbij Skiff naar eigen zeggen opzij werd geduwd en bedreigd met een houten demonstratiebord dat de acteur bij zich droeg. Volgens Skiff zijn, zijn burgerrechten geschonden.

Het is niet de eerste keer dat Cohen wordt aangeklaagd. Eerder beweerde een scenarist dat een bepaalde scéne uit de film Brüno werd gekopieerd uit zijn script, maar een rechter bepaalde in augustus dat deze klacht ongegrond was. En in mei van dit jaar won Cohen een rechtszaak tegen een vrouw die beweerde dat Brüno haar binogspel had geruďneerd tijdens filmopnames. En dan was er ook nog een Palestijn die een zaak begon, omdat hij ten onrechtte zou zijn neergezet als een terroristenleider.

Eerder kon je bij ons lezen:
Sacha Baron Cohen kruipt in huid Freddy Mercury.
Sacha Baron Cohen niet welkom op Oscars.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 27 October, 2010 en 6716 keer gelezen.Reageer op dit bericht: