Saoedische homoprins kan doodstaf krijgen, maar niet voor moord die hij pleegde.Saoedi-ArabiŽ: Prins Saud Abdul Aziz bin Nasser al Saud, 34, (foto) loopt kans om ter dood te worden veroordeeld omdat hij homo is, daarnaast is hij ook veroordeeld voor moord op een bediende.

De Saoedische prins verblijft momenteel in Londen, waar hij afgelopen februari werd gearresteerd omdat hij een bediende zou hebben vermoord tijdens een SM-seks spelletje, dat hij speelde met Bandar Abdulaziz, 32, die daarbij om het leven kwam.

Volgens het Britse hof is het bewezen dat de prins homo is, twee mannelijke escorts kwamen dit bevestigen en vertelden het hof dat ze seks hadden met de prins, die blijft ontkennen dat hij homo is, daarnaast ontkent hij ook de moord op de 32-jarige bediende die inelkaar geslagen en vastgeketend aan het bed dood werd terug gevonden in een kamer die hij deelde met de prins. Bovendien werden er beten en zuigplekken op het slachtoffer gevonden die afkomstig zijn van de homoprins. De kans is groot dat hij wordt uitgeleverd aan zijn thuisland.

In Saoedi-ArabiŽ riskeert de prins de doodstaf voor zijn homoseksualiteit waarmee hij de Koninklijke familie zou beledigen. In het land staat de doodstaf op homo en lesbische seks, ook het ook het beledigen van de koninklijke familie wordt zwaar gestraft. De prins kan als hij wil in aanmerking komen voor Brits asiel, maar enkel wanneer hij toegeeft homo te zijn, en dat weigert hij omdat het zijn eergevoel zou aantasten.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 18 October, 2010 en 3666 keer gelezen.Reageer op dit bericht: