Paul de Leeuw zwicht voor homohaters .Velen zullen het nauwelijks geloven, maar toch is het een feit dat Paul de Leeuw zwicht voor homohaters. Maar hij is natuurlijk net zoals iedereen ook maar 'een mens', en velen zullen het dan ook wel begrijpen. Paul is dus gestopt met twitteren, en dit vanwege onfrisse tweets van homohaters die hij kreeg toegezonden. Hij heeft dan ook zopas zijn twitteraccount stopt gezet.

Paul heeft vele duizenden volgens. Met zijn tweets zorgde hij vaak voor opmerkelijke en soms verhitte discussies die ook vele negatieve reacties uitlokten. En juist deze laatste werden hem de afgelopen dagen teveel. Volgens Paul zelf is hij niet alleen om die reden gestopt, maar heeft hij wel zijn bijdragen met onmiddellijke ingang gestaakt.

Ondertussen stromen de vele teleurgestelde reacties dan weer binnen. Maar voor Paul is het genoeg geweest: "Ik krijg de laatste tijd vele kankers toegewenst, van homokanker tot algehele kanker. Ik ben er klaar mee. En als je op Twitter iets zegt, dan zeggen ze toch: 'Het is niet waar.' Dus ik dacht: ik stop met die hele meuk,"

De Leeuw was tot voor kort een fanatiek twitteraar maar dat is nu dus voorbij. In juni veroorzaakte hij nog een klein relletje toe hij commentaar gaf op het huwelijk van de Zweedse kroonprinses Victoria "Zit u ook stiekem te wachten op een zwarte Saab die zich in een of ander monument boort?", twitterde De Leeuw toen.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 08 October, 2010 en 3939 keer gelezen.Reageer op dit bericht: