John Travolta stiekem biseksueel.Voor de zoveelste keer melden verschillende meida en diverse bronnen dat de wereldberoemde acteur John Travolta het ook met mannen doet. De ster zou inmiddels zijn vrouw meermaals hebben bedrogen met een man wat zou betekenen dat hij biseksueel is.

Het is niet de eerste keer dat er geruchten gaan dat John Travolta ook voor de mannen liefde is. Auteur Robert Randolph, die meerdere boeken schreef over de homocultuur in Hollywood, zegt het zeker te weten dat Travolta ook van de herenliefde houdt.

Travolta is sinds 1991 gehuwd met Kelly Preston, maar zou haar inmiddels al hebben bedrogen met zes mannen. Aan de The National Enquirer verteld Robert Randolph: "John is verslaafd aan seks. Ik heb van meerdere bronnen gehoord dat hij regelmatig seks heeft met mannen in sauna's, darkrooms, kleedkamers, noem het maar op..." Naar eigen zeggen is Robert in het bezit van e-mails van mannen die beweren dat ze ooit het bed deelden met de acteur, zijn bevindingen komen weldra in het boek Tracking Travolta.

Eerder kon je bij ons lezen:
Superman had relatie met homo-pornoster.
Michael Jackson had tot aan dood homo relatie.


Bron: telegraaf.nl

Dit bericht is gepost op 26 September, 2010 en 7252 keer gelezen.Reageer op dit bericht: