Jonge homo's komen in World Guiness Record Boek + filmpje.Verenigde Staten: het wereldrecord kussen stond op naam van een heteroseksueel koppel uit Duitsland en bedroeg maar liefst 32 uur, 7 minuten en 14 seconden, maar dit record is nu gesneuveld door twee Amerikanen.

Twee homo studenten van de Universiteit van New Jersey hebben het wereldrecord kussen verbroken met 33 uur, en zullen daarmee worden opgenomen in de boeken van Guiness World Records. De blonde, 19 jarige Matty Daley en zijn een jaar oudere studiegenoot Bobby Canciello wilden met de recordpoging aandacht vragen voor holebi rechten.

"Een kus is universeel en kan meer zeggen dan woorden. Iedereen, ongeacht je geaardheid, moet dan ook overal de vrijheid hebben een kus te kunnen delen", zeiden de twee na afloop.

Toch zijn Bobby en Matty geen koppel. Bobby heeft een vriend maar die had geen problemen met de actie. De twee jongens hebben elkaar 33 uur lang gezoend, volgens de regels moesten daarbij de lippen de hele tijd in beweging zijn.

Filmpje: Klik hier.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 22 September, 2010 en 4646 keer gelezen.Reageer op dit bericht: