Stephen Fry doet onthullende bekentenis.De Britse presentator, schrijver, acteur en komiek Stephen Fry zegt dat hij maar voor negentig procent homo is, en dit omdat er twee vrouwen in zijn leven zijn waartoe hij zich wel aangetrokken voelt.

Dat schrijft de 53-jarige Fry in zijn nieuwste biografie waarin hij verteld zich aangetrokken te voelen tot make-up artieste Sunetra Sastry, de vrouw van Blackadder co-ster Rowan Atkinson, en schrijfster Caroline Oulton.

Hij schreef: "Ik ben slechts voor negentig procent homo, wat natuurlijk serieus homo is, maar af en toe kruist er een leuke vrouw mijn pad. Caroline is een van hen, al heb ik het haar nooit verteld, de andere is Sunetra. Die laatste is erg intelligent en grappig en helemaal anders dan de meeste vrouwen die ik ooit heb ontmoet. Ik heb er serieus aan gedacht om haar eens mee uit te vragen".

Fry was getuige op het huwelijk van Atkinson en Sunetra en toen die te weten kwam dat hij haar ooit eens had mee willen uitnemen was ze 'boos' omdat hij dat niet had gedaan, omdat ze dat naar eigen zeggen wel had zien zitten. "Maar ik weet dat ze gelukkig is en dat het juist van mij was om te zwijgen," aldus Fry.

Extra info: Stephen Fry is bekend van o.a Stephen Fry in America, Stephen Fry - The Secret Life of the Manic Depressive waarin hij uit de kast kwam als lijder aan een bipolaire stoornis, ook wel manisch-depressieve stoornis genoemd. Als acteur is hij bekend van zijn televisierollen in Blackadder en Bones, en van zijn filmrollen in films als A Fish Called Wanda, Wilde en recent Alice in Wonderland.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 21 September, 2010 en 3838 keer gelezen.Reageer op dit bericht: