Geert Wilders neemt homofobe Vlaming aan.Nederland: PVV-frontman Geert Wilders heeft zopas de rechts-conservatieve en omstreden Vlaamse homohater Paul Belien aangenomen als zijn persoonlijke medewerker, zijn homofobe vrouw, Alexandra Colen, is vermoedelijk nog bekender in Vlaanderen en omstreken.

Belien is in eigen land een erg omstreden figuur wanneer het gaat om holebi's, daarnaast is hij ook een fel tegenstander van euthanasie en abortus. En dit terwijl Wilders zich de afgelopen tijd juist fel tegen homodiscriminatie kante. De adviseur van Wilders vindt onder meer dat mensen het recht moeten hebben om homoseksualiteit een afwijking te noemen.

De PVV liet al weten dat de ideeŽn van Belien niet overeenkomen met het partijstandpunt. De Gay Pride van Amsterdam noemt Belien een perverse vertoning en zei daarover nog het volgende: "Door bijvoorbeeld abortus, euthanasie of het homohuwelijk toe te staan, propageert de overheid handelingen die ik absoluut immoreel vind". Daarnaast is de zeer katholieke Belien nog van mening dat Europa in de zeventiende eeuw in moreel verval is geraakt ten tijde van de Verlichting.

Belien is een Vlaamse freelance journalist, een rechts-conservatief ideoloog en hoofdredacteur van het blad Secessie. Hij is getrouwd met Alexandra Colen, die sinds 1995 Kamerlid is voor het Vlaams Belang. Het echtpaar Belien heeft vijf kinderen, die ze zelf onderwijzen in een systeem van Belgisch thuisonderwijs.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 18 September, 2010 en 4659 keer gelezen.Reageer op dit bericht: