Man, vrouw, jongen, meisje, doe eens alsof je klaar komt...
Verenigde Staten: luchtgitaar spelen kennen we allemaal, maar luchtseks is het nieuwste van het allernieuwste, en het is dan ook niet verwonderlijk dat het in de VS op weg is om even populair te worden als mensen die doen alsof ze gitaar spelen.

Deelnemers aan de competitie luchtseks moeten solo optreden en mogen geen voorwerpen gebruiken. Ze krijgen wel een soundtrack ter beschikking. Het klaarkomen moet gesmuleerd worden, niet dat de jury echt zal controleren of men inderdaad veinst of écht klaarkomt, maar eerlijk is eerlijk men moet doen alsof.

"Als je seks hebt met een geit, wil ik zien dat je haar hoorns vastpakt. Ik wil zien dat de geit opgewonden geraakt", zegt organisator Chris Trew van een wedstrijd die op 9 oktober start in Williamsburg in New York. Alle facetten komen aan bod bij de luchtseks, de ontmoeting, de verleiding, het voorspel en tenslotte de daad.

Dat de luchtseks hilarische beelden zal opleveren staat nu al vast. "Kandidaten moeten zich verkleden, een plan hebben en er 100 procent voorgaan, aldus de organisator. De winnaar van de opvoering in New York zal dan later meedingen voor de wereldtitel in Austin, Texas.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 15 September, 2010 en 4953 keer gelezen.Reageer op dit bericht: