Paul de Leeuw schenkt zijn zaad aan actrice.Paul de Leeuw zit graag op Twitter, en dat zorgt regelmatig voor een nieuwsartikel, ook nu weer. De Nederlandse actrice Carice van Houten kreeg namelijk bijzondere feliciaties van de televisiemaker.

"Van harte carice! Als kado krijg je van ons een geheel onderhouden avondje klaverjassen. je wordt thuisgebracht! kus", schreef hij op Twitter. Reactie van Carice: "En dan ook eindelijk die tongzoen? Alvast bedankt x'. Daar moest de Leeuw uiteraard met een straffere uitspraak op reageren, en zo geschiedde: "Die heb ik je al op 24e,25e,26e,27e verjaardag gegeven. Mijn zaad mag je hebben en ik hoef er niks voor terug!" Alsjeblieft!

Daarnaast blijkt zijn nieuwe dagelijkse televisieshow de 'Madiwodovrijdagshow' vrij goed te scoren al vindt hij het wel zwaar om te doen. “Ik vind het zo zwaar elke dag“, zegt hij. “Wat ik ook zwaar vind, is dat je elke dag benieuwd bent hoeveel mensen er naar kijken. Dat je elke morgen dan toch de tocht van de trap naar beneden maakt om op de computer te kijken. Daar moet ik wel van af zien te komen.” Toch zijn de kijkcijfers niet het enige waar hij zich soms druk om maakt. "Wat ik het zwaarst vind, is de druk om er elke dag te moeten zijn. Er gewoon zijn vind ik prima, maar er moeten natuurlijk ook dingen worden verzonnen." De Madiwodovrijdagshow startte met 707 duizend kijkers, daarna zakten de cijfers tot 328 duizend op vrijdag. "Ik geloof niet dat de kijkcijfers belangrijk zijn op dit moment. Ik ben niet chagerijnig," helemaal niet, aldus de Leeuw.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 06 September, 2010 en 3756 keer gelezen.Reageer op dit bericht: