Paul de Leeuw klaar voor elke dag Tv.Paul de Leeuw is klaar voor 'De Madiwodovrijdagshow', dé nieuwe late night show op Nederland 3. Paul zal er dagelijks samen met presentatoren Filemon Wesselink en Erben Wennemars spraakmakende gasten ontvangen waarmee de waan van de dag wordt besproken.

Prikkelende reportages en beeldfragmenten zullen elkaar in hoog tempo opvolgen en bekende gasten en nieuw talent komen langst in de studio. Filemon en Erben leggen lijntjes met de kijker en twitteren erop los. Via madiwodo.nl kan iedereen de hele dag het nieuws ‘ranken’. Iedere uitzending sluit af met een top vijf van het nieuws van de dag.

De eerste uitzending start op maandag 30 augustus. In de eerste week ontmoeten we Jan Smit, Jörgen Raymann, Joris Linssen, Tijl Beckand , Ben Elton, bekend van Little Britain komt ook even langst, gevolgd door Hans van der Togt en En Ilse DeLange neemt de eerste vijf uitzendingen de hele muzikale omlijsting van de Madiwodovrijdagshow voor haar rekening.

Erben bekijkt iedere maandag de wereld van de topsport van binnenuit. Op de donderdag richt hij zich op nieuws dat hem persoonlijk is opgevallen. De eerste donderdag moet zwemster Inge de Bruin eraan geloven. Erben gaat haar proberen te overtuigen om nog één keer een gooi naar ‘t goud te doen. Filemon brengt altijd een actuele reportage mee naar de studio. In de eerste week heeft hij een unieke ontmoeting met de beruchte Damschreeuwer.

'De Madiwodovrijdagshow', vanaf maandag 30 augustus iedere werkdag om 22.00 uur bij BNN/VARA op Ned 3.

Eerder kon je bij ons lezen:
Paul de Leeuw dan toch niet vervolgd.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 29 August, 2010 en 2685 keer gelezen.Reageer op dit bericht: