Lindsay Lohan en Samantha zijn terug samen.Actrice, zangeres en model Lindsay Lohan is terug samen met haar ex-vriendin, dj Samantha Ronson. Deze laatste bezocht verschillende keren de gevangenis en de ontwenningskliniek waar Lohan verbleef.

Aan iedereen vertelde Ronson dat zij en Lindsay terug samen zijn. Volgens een anonieme bron heeft Sam, Lindsay altijd willen helpen, en nu ze enkele zware klappen kreeg, stond Sam weer klaar om te helpen. Lindsay zou haar breuk met Sam nooit verwerkt hebben en vond het natuurlijk meteen een goed idee om hun relatie opnieuw een kans te geven.

Lohan kwam er dit keer niet zo makkelijk vanaf, ze zat weliswaar maar 22 van de opgelegde 90 dagen in de ontwenningskliniek, en ook haar celstraf werd drastisch ingekort, toch moet ze zich wel aan zeer stricte voorwaarden houden. De rechter vorderde gisteren dat ze wekelijks vier psychotherapiesessies en twee sessies gedragstherapie moet volgen.

Daarboven op moet ze zich twee keer per week laten testen op alcohol- en druggebruik, moet ze zeven keer per week een therapeut bezoeken voor haar verslavingsproblemen en moet ze vijf keer per week een twaalfstappenprogramma volgen. Dat allemaal tot 1 november, een super drukke agenda voor Lohan dus. Wanneer Lohan zich niet aan de voorwaarden houdt, vliegt ze alsnog voor 30 dagen de cel in, vanaf 1 november kan het regime dat ze nu moet ondergaan versoepeld worden.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 26 August, 2010 en 3590 keer gelezen.Reageer op dit bericht: