BBC presentatrice en vrouw organiseren vrouwengolf voor holebi's.BBC-sport presentatrice en journaliste Clare Balding gaat samen met haar levenspartner Alice Arnold een vrouwen golf wedstrijd opzetten om geld in te zamelen voor het gay equality charity Stonewall.

Het evenement zal doorgaan op 27 september en wordt een benefiet voor het vrijwilligerswerk dat de organisatie verricht om homofobie aan te pakken op Britse scholen.

Balding en haar partner spelen zelf al jaren golf en het leek hen een perfecte manier om aandacht te vragen voor de inzet van Stonewall en zijn campagne om homofobie te bestrijden op school. Het koppel hoopt dat er veel volk zal langst komen.

Bij de golfwedstrijd komt ook nog een ontbijd picknick met onder andere champagne en aardbeien, gevolgd door nog een feestelijk avondmaal. Natuurlijk is er ook een prijs voor het beste team. Daarnaast zal er ook voldoende aandacht worden besteed aan de vrienden en partners van de golfers.

Balding en Arnold gingen enkele jaren geleden een civil partnerschap aan, wat kan worden beschouwd als de Engelse variant van het homohuwelijk, de twee wonen samen in Londen.

Een greep uit ons overige (Holebi & Hetero) nieuws:
Homo tiener doodgeschoten andere zwaar gewond.
Nederlandse website aanziet 'homo' als scheldwoord.
Homohuwelijk van Mexico-City vanaf nu overal legaal.
Oud Katholieke Vlaamse Kerk laat trouwen, vrouwen en holebi's toe.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 17 August, 2010 en 4178 keer gelezen.Reageer op dit bericht: