Man blij dat hond zijn teen afbeet.Een Amerikaanse man zegt zijn hond erg dankbaar te zijn omdat die een groot deel van zijn teen heeft opgegeten. Dit gebeurde toen de man door de drank het bewustzijn verloor. Het feit dat de hond deels zijn teen afbeet en opat zorgde ervoor dat er net op tijd werd ontdekt dat de man aan suikerziekte lijdt en dat hij heel zijn been had kunnen verliezen.

De 48-jarige man die muzikant van beroep is vermoede zelf al een tijdje dat er iets mis was met zijn voet. Er zat een ontsteking op die maar niet overging. Toch weigerde hij medische hulp, maar na herhaaldelijk aandringen van zijn vrouw besloot hij toch een afspraak bij de dokter te maken.

Maar voordat de man naar de dokter ging besloot hij zich eerst nog buitenhuis moed in te drinken. Toen bij weer thuis kwam viel hij dronken op de zetel en raakte licht bewusteloos. Toen hij wakker werd, zat zijn hond, Kiko, naast hem en zag hij dat zijn hond zijn halve teen had afgebeten en opgegeten. Hij werd door zijn vrouw naar het ziekenhuis gebracht waar ze suikerziekte en een ernstige botinfectie constateerden, de rest van zijn teen moest geamputeerd worden. Hond Kiko heeft het leven van zijn baasje gered want anders had hij kunnen sterven ten gevolge van de botinfectie in combinatie met de suikerziekte.

Een kleine greep uit ons overige (Holebi & Hetero) nieuws:
Paling penetreert Chinese visverkoper.
Kylie Minogue gaat eenmalig lesbische toer op.
Ongeduldige man naait zichzelf toe in ziekenhuis.
Yves wil niet langer meisjesidool zijn, ik kuste zelfs nooit een meisje.
Genetisch wonder: zwarte ouders krijgen blanke baby.
Actrice uit de kast na 8 jaar relatie met vrouw.
De gekste en zeldzaamste ezel ter wereld...
Bestsellerauteur Anne Rice wil geen christen meer zijn omwille van homo's.
President Sarkozy wil verbod op satire foto's over hem zelf + hot foto's.
Vrouw vermoord man omdat hij haar lesbisch noemde.
Tien procent Nederlanders wil homo's en lesbi's in cel.
Meer holebi & Hetero nieuws: Klik hier.


Bron: depers.nl

Dit bericht is gepost op 05 August, 2010 en 5202 keer gelezen.Reageer op dit bericht: