Inception-acteur open over homoseks.Acteur Tom Hardy is niet vies van seks met mannen. Dat gaf hij recent toe in een interview. Tijdens zijn jonge jaren deelde de 32-jarige Hardy, die in de film 'Inception' naast Leonardo DiCaprio schitterde, de lakens met andere mannen.

"Natuurlijk, ik ben een acteur. Ik heb met alles en iedereen gespeeld. Ik houd van het fysieke aspect. Maar nu ik de 30 ben gepasseerd, doet het me niet zoveel meer," aldus de Britse acteur. De tijd van experimenteren mag dan voorbij zijn, Tom wil nog wel homo's als vriend houden. "Ik heb nog steeds bepaalde dingen nodig in mijn relatie die ik alleen van een homoseksuele man kan krijgen. De meeste homo's snappen mijn schoenenfetisj, bijvoorbeeld."

Verder geeft de acteur toe ook wel eens verliefd te zijn geworden op enkele van zijn mannelijke tegenspelers. Zoals in de actiefilm "RocknRolla' van Guy Ritchie, waarin hij een de homo gangster Handsome Bob speelt. Tijdens de opnames werd hij verliefd op de Schotse hoofdrolspeler Gerard Butler. Toch deelt Tom zijn leven met een vrouw, namelijk actrice Charlotte Riley, met wie hij zich vorig jaar verloofde.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 29 July, 2010 en 5240 keer gelezen.Reageer op dit bericht: