Christoff: "Mijn vriend ontsnapte aan babymoordenaar De Gelder".Vlaams schlagerzanger Christoff verteld pas nu dat hij in 2009 bijna zijn vriend was verloren bij de gruwelijke steekpartij in het Dendermondse kinderdagverblijf 'Fabeltjesland'.

Toen gruwel Kim De Gelder in 2009 zijn bloedbad aanrichtte deed Niels, het vriendje van Christoff net stage in het kinderdagverblijf. "Ik moest toen net naar München. Toen ik op de luchthaven arriveerde, zag ik wel 20 gemiste oproepen op mijn gsm. Toen ik Niels aan de telefoon kreeg, klonk hij helemaal hysterisch. Op dat moment krijg je het koud. Ik was die ochtend vertrokken terwijl hij nog lag te slapen. Voor hetzelfde geld hadden we elkaar nooit nog teruggezien", aldus de Vlaamse zanger.

Christoff, heeft daarom speciaal een liedje geschreven voor zijn vriend: "Mijn grootste liefde". Daarnaast staat hij voor een feestjaar want in 2011 staat hij maar liefst twintig jaar op de planken en dat wordt gevierd met enkele festiviteiten. Gisteren werd al ingezet met de voorstelling van zijn nieuw Nederlandstalig album 'Alle Hits'. Daarbij kreeg de Vlaamse schlagerkoning een speciale award voor 100.000 verkochte albums.

Christoff heeft dan ook een schitterend parcours achter de rug de laatste jaren. Met zeven nummer 1 hits op rij in de Vlaamse hitparade en drie platina albums geeft hij zowat de meeste van zijn Vlaamse showbizzcollega's het nakijken. Mede omdat zijn carrière intussen een hoge vlucht neemt in Duitsland en om de jaarlijkse traditie om tijdens de zomer een album in Vlaanderen te releasen, werd daarom de tijd rijp geacht om uit te pakken met een best of-album. In 2008 kwam Christoff uit de kast als homo. Wie is er nog zo in holebi showbizz land e.a?: Klik hier. om het te lezen.

Een kleine greep uit ons overige (Holebi & Hetero) nieuws:
Holebi's nog steeds negatief in beeld op Tv.
Uniek: tijdelijk lesbische krokodillen in Nederlandse wateren + filmpje.
Genetisch wonder: zwarte ouders krijgen blanke baby.
Gentse burgemeester zette Koen Crucke in de bloemetjes.
10.000 holebi's op eerste EuroPride in Oost-Europa.
Amsterdam brengt Pornofestival voor Vrouwen, zonder Mannen.
Drew Barrymore gaat graag naar striptenten als man.
De gekste en zeldzaamste ezel ter wereld...
Tiende land waar homo's en lesbiennes kunnen trouwen is een feit.
President Sarkozy wil verbod op satire foto's over hem zelf + hot foto's.
Holebi's doen het meer dan hetero's.
Hond schiet man in het achterwerk.
Meer Holebi & Hetero nieuws: Klik hier.

Bron: zita.be en eurosong.be

Dit bericht is gepost op 22 July, 2010 en 5955 keer gelezen.Reageer op dit bericht: