Lady Gaga krijgt leden 'God Hates Fags' op bezoek.
Zangeres Lady Gaga haalde zopas ferm uit naar leden van de Westboro Baptisten kerk en noemt hen extremistische haatzaaiers en homofoben. De zangeres trad op in St Louis, Missouri waar leden van de homofobe kerk aan de ingang protesteerden. Het is al de tweede keer dat de zangeres leden van de homofobe kerk, onder leiding van Fred Phelps, op bezoek krijgt.

De homofoben droegen een spandoek met 'God haat Lady Gaga' waarmee ze protesteerden tegen het feit dat Gaga op komt voor holebi's. Recent kwam ze uit de kast als biseksueel en nam recent deel aan holebi parades.

Gaga verwittigde haar fans op haar Twitter pagina. "Ik wil mijn kleine monster fans bewust maken van het feit dat er een protest zal plaats vinden aan de ingang van mijn concert door mensen die haatzaaien. We hebben al te maken gehad met demonstranten, zelfs met fundamentalisten tijdens een show, maar deze groep mensen zaaien haat en prediken geweld. Ik wou dat ik jullie daar allemaal voor kon beschermen. Mag ik mijn fans en de beveiliging oproepen deze haatzaaiers te negeren. Ga niet met ze in debat en ga zeker niet met ze vechten. Reageer niet op hun provocaties, doe alsof ze niet bestaan. Verspil ook geen woorden of gevoelens aan hen, ongeacht wat je ziet of hoort jij bent veel rijker en gezegend dan zij, en in je hart, bid voor hen," aldus de zangeres.

De Westboro Baptist Church is bekend van zijn demonstraties op begrafenissen van Amerikaanse militairen waarbij ze vlaggen dragen met opschriften als: 'God hate fags' (God haat homo's). Omdat ze van mening zijn dat de dood van Amerikaanse soldaten in het Midden-Oosten het gevolg zijn van Gods straf omdat Amerika homoseksualiteit toestaat. Er gebeurden geen incidenten en de fans gaven massaal gehoor aan Gaga's oproep en negeerden de homofoben.

Eerder kon je bij ons lezen:
Lady Gaga maakt singel en videoclip voor homo's + filmpje.
Lady Gaga worstelt met seksuele geaardheid.
Lady Gaga kust Beyonce, en homo zijn is geen keuze + filmpje.
God haat zangeres Lady Gaga omwille van holebi's.(december 2009)holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 19 July, 2010 en 9836 keer gelezen.Reageer op dit bericht: