Belgische Politie jaagt op mannen die met mannen vrijen op parking E34.



De politie gaat gerichte controles houden op de parkings langs de E34 in Oud-Turnhout. De bosjes zijn er al langer een favoriete ontmoetingsplaats voor homo's. "Parkingseks is aan een opmars bezig en ronddolende mannen zijn er een plaag geworden', zegt commissaris Jef Verheyen. 'Bovendien grenst de parking aan het recreatiedomein van de Mellevijver."

Onze noorderburen hebben er zelfs een website voor, en ook daar komen er soms klachten. De seksuele activiteiten van mannen op de befaamde 'homoparking' langst de E34 in Oud-Turnhout zorgen voor overlast. Om hier wat aan te doen organiseert de plaatselijke politie gerichte controles. De mannen die de zogenaamde seksparkings bezoeken (ze bestaan trouwens ook voor heteroseksuelen) zijn voornamelijk gehuwde mannen, biseksuele mannen, allochtone mannen en buitenlandse truckers of vakantiegangers.

Wie de parkeerterreinen in Oud-Turnhout aan weerszijden van de E34 oprijdt, denkt in eerste instantie dat hij terechtgekomen is in een oase van rust. Maar niks is minder waar. De bosjes naast de parking zijn al langer een favoriete ontmoetingsplaats voor sommige homo en biseksuele mannen. In de bosjes en struiken liggen honderden gebruikte condooms en weggegooide verpakkingen. Wie betrapt wordt, krijgt een proces-verbaal voor openbare zedenschennis. Op sluikstorten staat een maximale boete van 250 euro.

In ons landje zit volgens commissaris Jef Verheyen van de lokale politie in Turnhout Parkingseks in de lift. "De jongste maanden kregen we meerdere klachten. Leden van ons zedenteam gingen begin deze week in een anoniem voertuig poolshoogte nemen. Ze troffen zelfs masturberende mannen naast de snelweg aan." Vlakbij ligt recreatiedomein Mellevijver, waarbij goed weer veel wandelaars, zonnekloppers en spelende kinderen vertoeven. De politie wil in de toekomst vermijden dat spelende kinderen plots oog in oog staan met naakte of deels ontklede mannen.

De politie besliste daarom de controles op te voeren. "Het is niet de bedoeling een heksenjacht te openen op homo's. Wie intieme contacten heeft op openbare plaatsen, maakt zich schuldig aan openbare zedenschennis. De processen-verbaal worden overgemaakt aan het parket", zegt de commissaris. 'Wie betrapt wordt op sluikstorten, riskeert een maximale boete van 250euro.'

Agenten in burgerkleding hielden gisteren al een eerste controle. Ook wij hielden ons een half uur schuil in de bosjes en liepen twee -weliswaar aangeklede- mannen tegen het lijf. 'Wat ik hier kom doen? Een fris luchtje scheppen', zei een Duitse chauffeur ons. Een andere man was korter van stof: 'Niks mee te maken, mijnheer.'

Eerder kon je bij ons lezen:
Britse Website stelt homo’s openbare seksplaatsen voor.
Een greep uit ons overige (Holebi & Hetero) nieuws:
Drew Barrymore gaat graag naar striptenten als man.
President Sarkozy wil verbod op satire foto's over hem zelf + hot foto's.
Nieuw reismagazine voor Belgische holebi's.
Homo prof basketballer: kom niet te snel uit de kast & holebi's op Olympische Spelen.
Tiende land waar homo's en lesbiennes kunnen trouwen is een feit.
Holebi's doen het meer dan hetero's.
Lesbische zangeres valt van podium.
Hond schiet man in het achterwerk.
Vlaamse homo jongens en mannen zijn gevoeliger voor...
Homo's en hetero meisjes vaak dupe van fout seksgedrag.
Bejaarde die met lijken samenwoonde mag ze houden.
Ex Melissa Etheridge wil kinderen niet delen.
Meer Holebi & Hetero nieuws: Klik hier.


Bron: holebi.info en hetnieuwsblad.be

Dit bericht is gepost op 17 July, 2010 en 18448 keer gelezen.



Reageer op dit bericht: