Jodie Foster beschuldigd van slagen en verwondingen.Actrice Jodie Foster is door een jongen van zeventien aangeklaagd wegens slagen en verwondingen. Volgens Foster is de jongeman een paparazzo volgens diens vader wilde zijn zoon enkel een handtekening.

Het incident gebeurde op 29 mei. Foster zou naar de jongeman zijn gegaan nadat die enkele foto's van haar had genomen. Toen ze bij hem stond zou ze hem op de borst getikt hebben en hem vastgegrepen bij zijn arm. Volgens het politierapport zouden op de arm van de jongen tekenen van geweld te zien zijn geweest.

De vader van de jongeman zegt dat hij samen met zijn zoon op weg was naar een bioscoop in Los Angeles toen ze plots oog in oog kwamen te staan met de actrice. De jongen liep op haar toe, nam enkele foto's en wilde een handtekening vragen. Maar volgens hem stapte Foster toen op hem af en vroeg: "Heb je zelf wel een moeder klein ettertje?

Mijn zoon was zo aangedaan van de reactie dat hij zijn excuses aanbood, maar de actrice bleef tegen hem roepen. Hij heeft verder niets meer tegen haar gezegd want was veel te bang van haar. Zelfs de actrice haar kinderen kwamen zich verontschuldigen voor het gedrag van hun moeder

Foster ontkent de feiten niet. Volgens haar manager nam de actrice de jongen enkel bij de elleboog vast om hem even apart te nemen en hem te vertellen dat hij moest stoppen met het nemen van foto's omdat hij haar kinderen bang maakte. Volgens de manager moet wel duidelijk worden gesteld dat in het politierapport enkel de versie van de familie wordt weergegeven.

"De politie is nooit ter plaatse geweest, het rapport is nadien opgesteld. Jodies voornaam en geboortedatum staan verkeerd op het rapport. De jongen was wel degelijk een professionele fotograaf die Jodie en haar zonen achtervolgde van aan de cinema tot op de parking. Hij nam voortdurend foto's. Jodie vroeg hem ermee te stoppen, maar hij bleef maar doorgaan."

Volgens de krant het Laaste nieuws zit Foster nog in de kast wat natuurlijk niet juist is. Jodie kwam zoals u toen bij ons kon lezen in december 2007 uit de kast. Daarna kwam ze opnieuw in het nieuws toen haar veertien jaar durende relatie met een vrouw voorbij was. De actrice heeft twee zonen: Charles (11) en Christopher (8), de donorvader is niet bekend.

Een kleine greep uit ons overige (Holebi & Hetero) nieuws:
Vlaams politicus kondigt eigen huwelijk met vriend aan in parlement.
Amsterdam: lesbische vrouw in elkaar geslagen.
Onderzoek: homo's en lesbiennes zijn....dan hetero's.
3-jarige rookt en zuipt na ongeval.
Winnaar Mr Leather is...
Kinderen van lesbische ouders zijn...
Je seksleven hangt samen met je politieke voorkeur!
Wereldberoemd homokoppeltje gescheiden omwille van een vrouw.
Brussel: Man slaat homo halfdood en urineert op zijn lichaam.
Jacques D'Ancona openlijk over twee overleden echtgenoten.
Meer Holebi & Hetero nieuws: Klik hier.

Bron: holebi.info en hln.be

Dit bericht is gepost op 12 June, 2010 en 3839 keer gelezen.Reageer op dit bericht: