Lesbiennes vielen Vlaams Belang politica aan.Gisteren verscheurde Vlaams Belang politica Alexandra Colen op de Antwerpse Groenplaats een aantal kranten en magazines. Ze protesteerde hiermee tegen de berichtgevingen over criminaliteit en islamisering in de media, haar actie kende een onverwachte wending toen ze eerst werd bekogeld met een tomaat en later een emmer water over zich heen kreeg.

De emmer water kreeg ze cadeau van twee lesbische vrouwen die de politica pure holebihaat verwijten. Colen haalde in een petitie op haar Faceboek site zwaar uit naar het holebifestival Antwerp Pride. "Onaanvaardbaar dat Antwerpen zichzelf op deze wijze vernedert als hoofdstad van het ‘gay’ toerisme", aldus Colen. Korte tijd later ontstond er een anti alexandra Colen faceboekgroep die al snel 900 leden telde, drie keer meer dan het aantal mensen dat de Vlaams Belang politica achter zich kreeg.

De twee lesbische vrouwen trokken naar de Groenplaats toen ze hoorde dat Colen daar een kranten en magazine verbranding zou houden. Sofie Dhondt uit Sint-Niklaas bracht een emmer water mee. Maar haar aanval werd afgeblokt voor ze de VB-politica nat kon maken. “Ik gebruikte de symboliek van Spa, het zuiverende water. Colen kan dat gebruiken na wat ze allemaal uitkraamt over holebi’s en allochtonen.” Even voordien spetterde een tomaat op Colens rug uiteen. Een actie van Silke Van Renterghem, eveneens uit het Waasland. “Als Alexandra Colen de media aanvalt, mag ik dat ook met haar doen. Holebi’s worden gediscrimineerd.”

De politie neutraliseerde de twee vrouwen en liet hen gaan. Colen bleef er onbewogen bij. “Mentaal en fysiek ben ik ongeschonden”, gaf ze mee. Leuk detail: naast kranten en de VRT verscheurde ze ook met zichtbaar plezier ‘Kerk en Leven’. “Zij dragen een heel duidelijke verantwoordelijkheid in de ‘alles kan, alles mag’-mentaliteit.”

Eerder kon je bij ons lezen:
Alexandra Colen zegt dat ze wordt aangevallen en met de dood wordt bedreigd door homo's!
Pedofilie schandalen kerk schuld van Vlaamse holebi's, aldus Alexandra Colen.
Een kleine greep uit ons overige (Holebi & Hetero) nieuws:
Je seksleven hangt samen met je politieke voorkeur!
Homo & Lesbische rokers hebben meer kans op....
Kinderen van lesbische ouders zijn stabieler.
Opnieuw homo in elkaar geslagen in Amsterdam.
Brussel: Man slaat homo halfdood en urineert op zijn lichaam.
Q-music presentatrice en vrouw zijn opnieuw zwanger.
Paus met erectie zorgt voor opschudding + foto.
Boegbeeld Belgische Moslimraad wil homo's veranderen in hetero's.
Acteur noemt acteren alleen iets voor homo’s.
Nederlandse artsen genezen Hiv - Aids, Parkinson en meer.
Jacques D'Ancona openlijk over twee overleden echtgenoten.
Meer Holebi & Hetero nieuws: Klik hier.

Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 08 June, 2010 en 3685 keer gelezen.Reageer op dit bericht: