Je seksleven hangt samen met je politieke voorkeur!Uit een enquête van onderzoeksbureau Data Driven bij 2000 stemgerechtigde Vlamingen over hun politieke voorkeur en hun seksleven blijkt dat mensen die rechts stemmen meer seks hebben dan mensen die links stemmen. Uit de recente enquête blijkt dat je seksleven nauw samenhangt met je politieke voorkeur.

Mensen die op Open Vld stemmen hebben het vaakst seks, namelijk 7,4 keer per maand. Bij Lijst Dedecker is dat 7,2 keer en bij N-VA 7 keer. Mensen die links stemmen vrijen minder vaak, SP.A kiezers zouden het 6 keer per maand doen, bij Groen! is dat slechts 5,9 keer.

Verder blijkt dat rechtse kiezers meer tevreden zijn over hun seksleven dan linkse kiezers. Ook hier scoort Open Vld het hoogst, hun kiezers geven zichzelf 7,2 op 10 wanneer het gaat over hun tevredenheid over hun sekslven. bij N-VA is dat 7,1 op 10 en CD&V'ers geven zichzelf een 7. De linkse stemmers scoren samen met Lijst Dedecker veel slechter wanneer het gaat over een al dan niet gelukkig seksleven.

Linkse kiezers doen het liever solo! Bijna de helft van de Groen! kiezers geeft toe soms te masturberen, bij Open Vld is dat 43,4 procent, bij sp.a is dat 42,2 procent. CD&V-stemmers zijn het 'zedigst': 69 procent van hen doet niet aan zelfbevrediging.

Een kleine greep uit ons overige (Holebi & Hetero) nieuws:
Kinderen van lesbische ouders zijn stabieler.
Homo & Lesbische rokers hebben meer kans op....
Opnieuw homo in elkaar geslagen in Amsterdam.
Brussel: Man slaat homo halfdood en urineert op zijn lichaam.
Winnaar Mr Leather is transgender in rolstoel + filmpje.
McDonald's lanceert spotje voor homo's + filmpje.
Paus met erectie zorgt voor opschudding + foto.
Britse rapster uit de kast.
Homo's en lesbiennes opgelet, wij hebben een Gaydar.
Dodelijk gsm telefoonnummer uit roulatie genomen.
Hond eten is krachtvoer voor astraunauten.
Meer Holebi & Hetero nieuws: Klik hier.

Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 08 June, 2010 en 14501 keer gelezen.Reageer op dit bericht: