Pedo Kerk schandalen: priesters: homo's weg 't zijn pedos.De kerk heeft nog altijd niet begrepen dat homos en pedofielen niet hetzelfde zijn. Dat bewijst het volgende artikel in de reeks van pedo kerk schandelen van de afgelopen tijd.

Zo wil nu het aartsconservatieve Priesterbroederschap Sint Pius X homo priesters weren uit het ambt. Op deze manier willen ze de vele pedofilieschandalen aanpakken die aan het licht gekomen zijn binnen de kerk.

"Als we het seksueel misbruik in de kerk willen tegengaan, moeten we homoseksuelen zover mogelijk van het priesterambt houden", zo zegt de Zwitsers geestelijke en de Generaal-overste van de broederschap, Bernard Fellay.

"De slachtoffers van het seksueel misbruik binnen de kerk zijn zo goed als altijd puberjongens", aldus Fellay, die daaruit de conclusie trekt dat de pedofilieschandalen die in verschillende landen zijn losgebarsten niet veroorzaakt zijn door het celibaat, maar door homoseksualiteit. De nummer twee van het Vaticaan, kardinaal Tarcisio Bertone, had begin april in Chili ook al de link gelegd tussen homoseksualiteit en pedofilie.

Wij van holebi.info zouden het al bijna zelf gaan geloven. Want ja inderdaad er zijn veel mannelijke slachtoffers, maar gelukkig weten wij beter en velen anderen met ons, dat homos en pedofielen vergelijken zoiets is als het vergelijken van appelen en peren sterker nog het is water en vuur!

Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 24 May, 2010 en 4833 keer gelezen.Reageer op dit bericht: