Nieuwe Vlaamse Theaterproductie: homo's in de sauna + trailer.Nieuwe Theaterproductie 'RELAX' creatie voor Vlaanderen en Nederland:

“Het leven zoals het is in een gaysauna.”
“Hoe heet kan een sauna zijn……….”

Na de grote succes van PASSIE en VERLANGENS gaat er op 27 mei 2010 in het Fakkelteater te Antwerpen onze nieuwe theaterproductie RELAX in première .

Relax speelt zich af in...Een gaysauna ergens in een stad. Een plaats waar mannen komen en gaan. Een toevallige ontmoeting tussen klanten en uitbaters. Een plek om even alles te vergeten en te genieten van iets moois: een goed gesprek, een beetje aandacht, wat warmte, misschien wat liefde en wie weet…sex. Een plek om ‘thuis’ te komen of om op zoek te gaan naar je ware zelf.

Armand, al jaren uitbater van “RELAX”, is blijven hangen in de jaren ’80. Zijn veel jongere steun, hulp en toeverlaat, Bjorn, wil een nieuwe drive aan de sauna geven, maar vecht tegen windmolens en de koppigheid van Armand, maar is zelf uit hard hout gebeiteld. Gert, vaste klant en als het ware bijna vergroeid met het mannenbadhuis, is getuige van de verpaupering van “RELAX”, maar voor hem is dit huis een plek om thuis te komen. En dan is er nog Pieter, een jonge man die toevallig komt binnenvallen.

“RELAX”een ontroerend en soms grappig toneelstuk naar een idee van Eddy Kips geschreven door Wim Morbée in een regie van Dirk Belloy. De productie RELAX word gesteund door SENSOA. Met in de cast Kristof Goffin, Eddy Kips, Glenn De Bont en Dirk Belloy

RELAX - toneelstuk:
Wanneer: 27 - 28 - 29 Mei
Waar: Fakkelteater Zwarte zaal - Reynderstraat 7 Antwerpen
Hoe laat: 20.30 uur.
Trailer en verder info zoals speeldata: Klik hier.

Een kleine greep uit ons overige Holebi & Hetero nieuws:
Hond eten is krachtvoer voor astraunauten.
Thomas Berge mocht niet op cover L'Homo, wie wél lees het snel...
Nieuwe Britse conservatieve premier zeer goed voor holebi's.
Verslaafde New Yorkse heeft popcornlong door.....
Nederland: Homo bij homomonument mishandeld.
Nieuw: Uit de Kast op ned 3, homo's en lesbiennes op Tv.
Homohuwelijk en abortus meest gevaarlijke dreigingen in de wereld.
Meer Holebi & Hetero nieuws: Klik hier.

Bron: e-mail aan holebi.info van Amfitheaterproducties.

Dit bericht is gepost op 15 May, 2010 en 4753 keer gelezen.Reageer op dit bericht: