Twee exen van overleden zangeres Yasmine vormen een koppel.Alexandra Potvin en Suzy Rombouts vormen een koppel. Op zich niets speciaal, maar beide dames hebben ook een relatie gehad met Yasmine. Van Potvin wisten we dit al maar nog niet van Suzy Rombouts.

Zowel Potvin als Rombouts hadden in het verleden een relatie met de in 2009 overleden zangeres en presentatrice Yasmine. Vandaag onthulde Suzy Rombouts dat ze vijf jaar heeft samengeleefd met Yasmine. Het mocht toen wl niet geweten zijn.

Ik ben vijf jaar samen geweest met Hilde (de echte naam van Yasmine), maar dat moest allemaal verzwegen worden, want Hilde had toen nog niet bekendgemaakt dat ze lesbisch was. Dat was echt geen makkelijke periode", aldus Suzy. Alexandra en Suzy zijn al een koppel voor het overlijden van Yasmine.

"Hilde wist dat we samen waren en gunde ons dat ook volledig." Het overlijden van de zangeres was dan ook extra pijnlijk voor Suzy. "Iedereen was met mij begaan omdat ze wisten dat ik een relatie had met Hilde, maar niemand stond stil bij het verdriet van Suzy", aldus Potvin. Alexandra en Suzy hebben elkaar leren kennen via een gemeenschappelijke vriendin. Ook Yasmine was heel goed bevriend met die persoon.

Eerder kon je bij ons lezen:
Nieuwe zware klap voor familie van Yasmine.
Alexandra Potvin en vriendin gaan weldra trouwen.
Een kleine greep uit ons overige (holebi & hetero) nieuws:
Verslaafde New Yorkse heeft popcornlong.
Groep homo's en lesbiennes aangevallen in Litouwen.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 12 May, 2010 en 6926 keer gelezen.Reageer op dit bericht: