Boy George komt naar ons Belgen landje.De Britse zanger Boy George komt eind dit jaar naar ons landje. Hij is de eerste naam die prijkt op de affiche van de Night of the Proms te Antwerpen. Daarnaast zal de zanger ook optreden in Nederland en Duitsland.

George inmiddels 48, werd bekend als frontman van de Culture Club. De hits 'Do You Really Want To Hurt Me?', 'Time', en 'Karma Chameleon' bezorgden hem internationale bekendheid.

"Het lukte niet om deze topartiest vorig jaar naar ons land te halen, maar we zijn heel tevreden en best wel trots dat we Boy George kunnen aankondigen voor de geplande concerten dit najaar", vertelt organisator Jan Vereecke.

Zijn drugsverslaving en contacten met de Britse justitie zorgen vaak voor controverse maar op muzikaal vlak staat hij er nog steeds. Zo verschijnt hij op 22 maart 2010 opnieuw op de radar van de internationale popmuziekscène met zijn nieuwe single 'Amazing Grace', geproducet door 'The Sharp Boys', die ook al samenwerkten met onder meer Kylie Minogue, Aretha Franklin, Britney Spears, Faithless en Moby. Meteen de eerste officiële release bij een grote platenfirma in tien jaar.

Dit najaar brengt Boy George zijn grootste hits begeleid door het symfonisch orkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot. Eerste concert gaat door op vrijdag 22 oktober in het Antwerpse Sportpaleis voor de Night of the Proms van 2010 Meer info: Klik hier.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 06 May, 2010 en 3143 keer gelezen.Reageer op dit bericht: