Wat zijn penis over zijn persoonlijkheid vertelt.Aan de hand van zijn geslachtsorgaan kun je de persoonlijkheid van een man afleiden, dat beweert althans het online magazine The Friskey. De lengte van zijn penis zou al zijn geheimen over zijn persoonlijkheid en bedprestaties weergeven.

Groot: Sinds hij ontdekte dat zijn penis groter is dan die van andere mannen in de kleedkamer, heeft hij een 'die van mij is groter dan de jouwe'-syndroom. De aandacht die hij van vrouwen krijgt sinds ze weten dat hij groot geschapen is, doet weinig goeds aan zijn ego. Dat betekent dat hij naast seks weinig anders te bieden heeft.

Klein: Toen hij ontdekte dat hij klein geschapen was, begon hij zich lichtjes zorgen te maken. Omdat dit aspect hem onzeker stemt, doet hij extra zijn best op andere vlakken. Hij zet zichzelf doelen voorop en doet er alles aan om deze te bereiken, op persoonlijk als professioneel vlak. Hij bestudeerde ook de beste standjes voor klein geschapen mannen, waardoor hij best goed in bed is, deze man weet hoe een vrouw op inventieve manieren te plezieren.

Gemiddeld: Van deze man zijn er dertien in een dozijn en valt niet meteen op in een massa. Sommigen zullen in bed ook maar middelmatig zijn, anderen proberen dit te compenseren door erotische inspanningen. Een man met een middelmatige penis is dus als een doos pralines, je weet op voorhand nooit wat je krijgt.

Mysterie: Deze man heeft een vreemde job, bizarre hobby's en zegt dingen die nergens op slaan. Ook zijn penis is vreemd, hij heeft een bizarre kronkel en lijkt wel een eigen wil te hebben. Als je toch beslist met hem in bed te duiken, wordt het vast en zeker een wilde nacht.

Breed: Een man met een korte maar dikke penis is vaak opdringerig en agressief. Hij probeert ook zijn tekorten te compenseren met zijn persoonlijkheid. Hij is vaak rechtuit en brengt er niets van terecht in bed.

Een kleine greep uit ons overige (holebi & hetero) nieuws:
Agenten mogen geen grote penis hebben.
Michael Jackson had tot aan dood homo relatie.
De nieuwe ZiZo is uit.
President stelt veto maar homohuwelijk komt er wl.
Meer aardbevingen en vulkaanuitbarstingen op komst
Biseksuele sporters uit team gezet wegens t hetero.
Zangeres Beth Ditto lanceert speciale kledinglijn.
Eerste homo in Amerikaanse strip.
Vlaamse Homo en Lesbische Ouders opgelet...
Ku Klux Klan wint rechtszaak.
Meer holebi & hetero nieuws: Klik hier.

Bron: volledige overname van hln.be

Dit bericht is gepost op 02 May, 2010 en 6113 keer gelezen.Reageer op dit bericht: