Bed is geen seksplek meer.De slaapkamer wordt steeds minder en minder gebruikt voor een leuke vrijpartij. Tegenwoordig doet men er alles behalve het hebben van seks. Dat blijkt uit een Brits onderzoek waarbij het erop lijkt dat de romantiek vaak ver te zoeken is in de slaapkamer en meer wordt gebruikt voor andere dingen.

Seks eindigt pas op de zesde plaats van meest favoriete bezigheden in de slaapkamer. Tegenwoordig blijkt het bed een alternatief te worden voor de werkplek. De ondervraagde Britten gaven het volgende aan wat ze behalve dan slapen natuurlijk in bed doen. Lezen, e-mails nakijken, surfen op het internet, tv-kijken en muziek beluisteren zijn de meest favoriete bezigheden in bed, pas daarna komt seks. Vrouwen lezen het liefst in bed en mannen verkiezen het kijken naar tv.

Daarnaast blijkt dat de meerderheid van de ondervraagden toegeeft s'avonds liever te emailen dan met de partner te knuffelen of uitgebreid seks te hebben. Een vierde van de ondervraagden beweert zelfs dat er maar om de twee weken wordt gevreeŽn. Reden om weinig seks te hebben zijn: overwerk, stress, kinderen en uitputting.

Seks doen we tegenwoordig elders dan in bed. Favoriete plaatsen zijn: de woonkamer, de keuken en de tuin. De onderzoekers denken dat in de huidige jachtige tijden de lange werkuren en stress die we dagelijks ervaren oorzaak zijn van de verschuiving van het hebben van seks in bed naar andere plaatsen. Het bed wordt meer en meer het heiligdom om te werken of om bij te komen van het werken.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 26 April, 2010 en 11087 keer gelezen.Reageer op dit bericht: