Help ik ben verkracht door een walvis.De Britse hulpdiensten kregen de afgelopen maanden enkele bizarre telefoontjes. Het begon met een melding: "Help ik ben verkracht door een walvis", later volgde: "Help, mijn penis is afgevallen van te veel wiet (marihuana) te roken".

Deze en nog een hele reeks absurde oproepen kregen de Britse hulpdiensten van een 21-jarige jongen die zich nu voor de rechter moet verantwoorden. Hij lijdt aan ADHD en was dronken", pleit zijn advocaat.

Daniel Hammond kan zich naar eigen zeggen weinig herinneren van zijn uitspraken, scheldpartijen, beledigingen en flauwe grappen. Hij gaf ze wel toe, en zat in de rechtzaal de hele tijd met zijn hoofd in zijn handen van schaamte.

Acht maanden lang belde Hammond regelmatig naar de noodlijnen. Met boodschappen als: "Mijn penis is afgevallen, ik heb te veel wiet gerookt en toen probeerde ik ook nog te neuken", jammerde hij. Of hij imiteerde de stem van Saddam Hoesein en zei dat hij een bom op een trein had verborgen.

Volgens de aanklacht begon het met zijn verhaal dat hij door een walvis was verkracht. Gevraagd naar zijn naam, antwoordde hij toen Ben Dover. Maar gaandeweg werden zijn oproepen dreigementen.

"Mijn cliŽnt doet aan zelfmedicatie door te drinken en hij deed die oproepen toen hij dronken was. Hij schaamt zich om wat hij heeft gezegd", voerde zijn advocate aan. Uitspraak op 4 mei.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 15 April, 2010 en 9436 keer gelezen.Reageer op dit bericht: