Wat hebben Paul de Leeuw en Gerard Joling met Wilde dieren?Entertainer Paul de Leeuw wil geen wilde dieren meer toe laten op zijn podium. Afgelopen zondag traden er nog een olifant en een tijger op in zijn show. "We zullen het niet meer doen. Het kan niet, het kan echt niet", zei de 48-jarige presentator zondag in zijn televisieprogramma.

De directeur van de campagne Wilde Dieren de Tent Uit was te gast in het programma en wees Paul de Leeuw op het vaak dieronvriendelijke gedrag van dierentemmers. En vertelde onder andere dat olifanten trucjes worden aangeleerd met behulp van een zogenaamde olifantenhaak. Een stuk ijzer dat men in de huid van de olifant aanbrengt om het vervolgens wanneer het dier niet luistert er een flinke ruk aan te geven.

Daarnaast lag ook zanger Gerard Joling onder vuur. In zijn videoclip 'Ik Leef Mijn Droom' is een rol weggelegd voor een heuse tijger. Deze tijger was ook te zien in het programma van Paul de Leeuw. Wilde Dieren de Tent Uit heeft een e-mailactie gestart en binnenkort worden vijfduizend protestbrieven overhandigd aan de zanger.

Eerder kon je bij ons lezen:
Zanger Gerard Joling flipt tijdens 1 april grap.
Paul de Leeuw eerde Yasmine + filmpje.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 12 April, 2010 en 3653 keer gelezen.Reageer op dit bericht: